Νάντια Κοντογεώργη: «Αν ζηλέψω ρόλο, θα έχω προδώσει για λίγο τον δικό μου» (Photos)
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Αν ζηλέψω ρόλο, θα έχω προδώσει για λίγο τον δικό μου» (Photos)

Η Νάντια Κοντογεώργη είναι από τις ηθοποιούς που έχουν χάσει χρήματα από τηλεοπτικές παραγωγές.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν έχουν σταθεροποιηθεί τα πράγματα στην τηλεόραση, αν αλλάζει κάτι στη μικρή οθόνη, για το αν έχει ζηλέψει κάποιον ρόλο αλλά και για τη θέση που έχει το τραγούδι στη ζωή της.


Έχετε χάσει χρήματα από τηλεοπτικές παραγωγές στις οποίες συμμετείχατε... Τώρα πια τα πράγματα στην τηλεόραση δείχνουν να σταθεροποιούνται κάπως;
«Το εύχομαι. Δεν είναι πάντα θέμα συνθήκης. Συνήθως εξαρτάται από τον παραγωγό και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη συνεργασία. Δεν είναι πάντα ο αυτονόητος».


Φέτος βλέπουμε πως τα κανάλια επένδυσαν στη μυθοπλασία και οι τηλεθεατές επέστρεψαν σε αυτήν. Αλλάζει κάτι στην ελληνική τηλεόραση;
«Έτσι φαίνεται και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γι' αυτό! Από τις "Άγριες μέλισσες", που είμαι μεγάλη τους φαν, μέχρι όλες τις νέες προσεγμένες παραγωγές, βλέπω να ανεβαίνει συνολικά το επίπεδο, και η ανταπόκριση του κόσμου κάνει τη συνθήκη ακόμα πιο ευοίωνη».


Υπάρχει κάποιος ρόλος που «ζηλέψατε» οπό τις φετινές τηλεοπτικές σειρές και θα θέλατε να είχατε ερμηνεύσει;
«Κάθε άνθρωπος έχει το ταξίδι του και τους σταθμούς του. Αν ζηλέψω ρόλο, θα έχω προδώσει για λίγο τον δικό μου και δεν θέλω να μου το κάνω αυτό».


Έχετε και πολύ ωραία φωνή. Το τραγούδι τι θέση έχει στη ζωή σας;
«Καθημερινή δουλειά εδώ και 20 χρόνια! Και έχω ακόμα να μάθω πολλά και για μένα και για τη φωνή μου», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved