Λένα Παπαληγούρα: Η ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της on camera (video)
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: Η ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της on camera (video)

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για τον γιο της και για τον σύζυγό της Άκη Πάντο και ήταν αποκαλυπτική.

Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στον γιο της, ενώ εξομολογήθηκε ότι έπαιζε στο θέατρο μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Έπαιζα στο θέατρο μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου κι αυτό είναι ένα γεγονός που δεν θα τα ξεχάσω. Εμένα δε με δυσκόλεψε αυτό! Το παιδί δεν ξέρω αν δυσκόλεψε. Όταν φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο οι προτεραιότητές σου αλλάζουν αμέσως. Έχουν φωτιστεί αλλιώς τα πράγματα! Είναι καταιγιστικό γιατί σταματάς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου αλλά το παιδί σου» είπε η ηθοποιός με χαμόγελο.

Η ηθοποιός ήταν εξομολογητική και έκανε αποκαλύψεις!

Ακόμη, αναφέρθηκε στην πολιτική και στο ενδεχόμενο να τη δούμε να ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο, καθώς η οικογένειά της δρα στο πολιτικό κομμάτι.

«Δεν το αποκλείω. Ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά δεν ξέρω κιόλας, όμως σε αυτήν τη φάση μου φαίνεται τελείως απίθανο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε και για όλα όσα θαυμάζει στον σύζυγό της Άκη Πάντο και ήταν αναμφισβήτητα γλυκιά και ειλικρινής.

«Θαυμάζω την τρυφερότητά του, τη γενναιοδωρία του, την ευφυία του, την ικανότητα στη δουλειά του. Το πόσο καλός πατέρας είναι και πόσο καλός σύζυγος. Είμαι ερωτευμένη και φαίνεται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved