Έλλη Κοκκίνου: Η αναφορά στην προσωπική της ζωή σήμερα και το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης (video)
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Η αναφορά στην προσωπική της ζωή σήμερα και το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης (video)

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο «Πρωινό» και μίλησε για τον γιο της, για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Η τραγουδίστρια συνάντησε, λοιπόν, τη Φαίη Σκορδά και κουβέντιασαν με χαλαρή διάθεση, με την Έλλη να είναι cool και να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις της οικοδέσποινας της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Αρχικά, μίλησε για τον γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος βρίσκεται στην προεφηβεία του, με εκείνη να εξομολογείται ότι είναι ήρεμος, ενώ μάλιστα χτύπησε ξύλο με εμφανή δόση χιούμορ.

«Δεν έχει τις εξάρσεις που συνήθως λένε».

Μάλιστα, τόνισε ότι κι εκείνη κατά την εφηβεία της ήταν ένα ήρεμο παιδί, δίχως εκρήξεις. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της, το οποίο συνέβη όταν εκείνη ήταν μόλις 7 χρόνων. Σε αυτό το σημείο η Έλλη μοιράστηκε στη Φαίη κάτι προσωπικό που της είχε προκαλέσει το άκουσμα της είδησης ότι οι γονείς της θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Θυμάμαι μια έξαρση που είχα τη στιγμή που το άκουσα και μου το ανακοίνωσαν. Ήταν φυσιολογικό. Από εκεί και πέρα, όμως, τα θεωρούσα όλα φυσιολογικά. Έβλεπα τον πατέρα μου κάθε Σαββατοκύριακο. Πρέπει να μη χάνεται η ισορροπία και το παιδί να μάθει να είναι ανεξάρτητο και αυτόνομο».

Η Ελλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον γάμο και τις προϋποθέσεις μιας συγκατοίκησης!

Η κουβέντα μεταξύ των δύο κυριών πέρασε και στο κεφάλαιο γάμος. Η Φαίη ρώτησε την καλεσμένη της αν σκέφτεται να ξαναφτιάξει τη ζωή της κι εκείνη απάντησε ειλικρινώς.

«Μια χαρά είναι η ζωή μου φτιαγμένη. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ», τόνισε η τραγουδίστρια.

Ωστόσο, εξομολογήθηκε ότι θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της ένας σύντροφος και να τον έχει σοβαρά στη ζωή της, όμως για να συγκατοικήσει μαζί του πρέπει να πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

«Θα το ήθελα να γνωρίσω κάποιον. Είμαι συντροφικός άνθρωπος», ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved