GNTM: Η Λυδία Κατσανικάκη αποκαλύπτει: «Αντιμετώπισα άσχημες συμπεριφορές» (photos)
Showbiz

GNTM: Η Λυδία Κατσανικάκη αποκαλύπτει: «Αντιμετώπισα άσχημες συμπεριφορές» (photos)

Το κορίτσι του GNTM που εκπροσωπούσε τη διαφορετικότητα μέσα στο ριάλιτι μοντέλων, η Λυδία Κατσανικάκη, μιλάει για τις κακές συμπεριφορές που εξέλαβε στη ζωή της μέχρι σήμερα αλλά και για τη δύναμη που δίνει σε κόσμο που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα υγείας.

«Όλοι το βλέπουν θετικά, δεν περίμενα να είναι τόσο ανοικτοί. Λαμβάνω πολλά θετικά μηνύματα και, όταν με συναντούν, μου λένε πως τους δίνω πολλή δύναμη. Αρκετοί γονείς που έχουν παιδιά με την ίδια ασθένεια, μου λένε πως παίρνουν δύναμη από μένα.

Στο σχολείο ήταν αλλιώς. Αντιμετώπισα άσχημες συμπεριφορές. Όταν ο κόσμος δεν έχει ενημέρωση, όταν δεν έχεις τρόπους από το σπίτι σου, συμβαίνει αυτό.

Όμως, εγώ δεν γύρισα ποτέ σπίτι μου κλαίγοντας και αυτό το οφείλω στους γονείς μου, που μου το είχαν περάσει σαν να μην έχω τίποτα», παραδέχτηκε η Λυδία Κατσανικάκη που κατάγεται από την όμορφη Κρήτη.

Η Λυδία επίσης τονίζει πως ουδέποτε στη ζωή της αντιμετώπισε πρόβλημα στην προσωπική της ζωή εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητάς της. Όπως είπε στο Secret: «Έπεφτα πάντα σε ανθρώπους που μου έλεγαν “δεν το βλέπω αυτό πάνω σου”. Είναι και πώς το νιώθεις εσύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved