Power of love: Αντώνης Χρόνης: Σοκάρει η εικόνα του μετά το τροχαίο - Του έραψαν λάθος το μάτι
Showbiz

Power of love: Αντώνης Χρόνης: Σοκάρει η εικόνα του μετά το τροχαίο - Του έραψαν λάθος το μάτι

Ο πρώην παίκτης του Power of love, Αντώνης Χρόνης, ζει πραγματικά από θαύμα.

Την Κυριακή (17/11) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε για το τροχαίο που είχε το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ένα τροχαίο που είχε σοκάρει τους πάντες.

Όπως είπε ο ίδιος υπήρχε πιθανότητα να μείνει παράλυτος, ενώ θα πρέπει να κάνει πλαστική καθώς μια νοσηλεύτρια στη Μύκονο του έραψε λάθος το μάτι.

Τα όσα είπε στην Τατιάνα συγκλονίζουν.

«Από θαύμα σώθηκα, κάνω τον σταυρό μου… Ήμουν στη Μύκονο και πήγαινα για δουλειά. Δεν θυμάμαι τίποτα από το τροχαίο, ξέρω μόνο από αυτά που μου λένε. Ξύπνησα το πρωί, έκανα κάποιες δουλειές στο σπίτι και πήρα το αμάξι να πάω στη δουλειά μου.

Δεν θυμάμαι ούτε τον δρόμο, πώς έφτασα σε εκείνο το σημείο, ούτε τι έγινε, ούτε αν έτρεχα, αν έχασα τον έλεγχο, αν αποκοιμήθηκα, τίποτα. Απ’ ότι μου είπαν, ήρθε κατευθείαν το αφεντικό μου εκεί, και ότι εγώ προσπαθούσα να βγω από το αυτοκίνητο και ότι με είδε το αφεντικό μου και με τράβηξε έξω», είπε στην παρουσιάστρια.

«Ήταν πολύ τρομακτικό, κάνω τον σταυρό μου που ζω και δεν έχω κάτι χειρότερο γιατί ήταν πάρα πολύ σφοδρή η σύγκρουση.

Με πήρε από κάτω γιατί έβλεπα τους γονείς μου να στεναχωριούνται, να βάζουν τα κλάματα μπροστά μου ή να βγαίνουν από το δωμάτιο για να κλάψουν», είπε συγκινημένος και συνέχισε:

«Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν πολύ σοβαρό αυτό που έχω πάθει, ήταν κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο και μου είπαν ότι με μία λάθος κίνηση μπορεί να μείνω από λαιμό και κάτω παράλυτος.

Έμεινα στο νοσοκομείο 15-20 μέρες. Πριν δύο μέρες συνειδητοποίησα ότι πλέον είναι όλα καλά. Ανέβηκα για δεύτερη φορά για επανεξέταση στο ΚΑΤ και μου είπαν ότι έχει δέσει, είναι βέβαια ακόμα φρέσκο και επικίνδυνο.

Υπάρχει περίπτωση σε όλη μου τη ζωή να έχω πρόβλημα. Στο μάτι έκανα 4-5 ράμματα και μου το ράψανε και λάθος στη Μύκονο, μου έχουν κλείσει το μάτι, μια νοσηλεύτρια με έραψε. Γι’ αυτό θα κάνω πλαστική», είπε ο πρώην παίκτης του Power of love.

Δείτε πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved