Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Εάν δεν πληρωνόμουν και εγώ που είμαι 30 χρόνια ηθοποιός...» (photos)
Showbiz

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Εάν δεν πληρωνόμουν και εγώ που είμαι 30 χρόνια ηθοποιός...» (photos)

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σχολίασε την αμοιβή που πήρε για ένα σήριαλ που δεν είχε την αναμενώμενη επιτυχία.

Υποδύεται τον Σωτήρη, ένα πυροσβέστη, στη σειρά του ALPHA «Σπίτι είναι». Ο ηθοποιός μίλησε για το αν είναι σύμπτωμα της εποχής η δυσκολία να συγκατοικήσουμε, να συνυπάρξουμε και για το προηγούμενο σίριαλ που πρωταγωνιστούσε στον ΑΝΤ1 και πέρασε απαρατήρητο, τη «Συμπεθέρα».

Είναι σύμπτωμα της εποχής η δυσκολία να συγκατοικήσουμε, να συνυπάρξουμε;

«Το να συνυπάρχουμε είναι δύσκολο. Το να συγκατοικούμε όμως είναι πια μια "αναγκαιότητα". Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, η συγκατοίκηση εκφράζει και μια ανάγκη επιβίωσης, ειδικά για τους νέους ανθρώπους. Ισως μάλιστα αυτό να είναι ένα θετικό της κρίσης: ο κόσμος μοιράζεται ξανά τις ανάγκες του, όπως έκανε πιο παλιά, για να μειώνει τα έξοδα του, αλλά και για να νιώθει συναισθηματική ζεστασιά. Από την άλλη, βέβαια, πρέπει να αντιμετωπίσουμε και ένα βασικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, που δεν μπορεί να αποδεχτεί πως η οικογένεια δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο».

Τι ακριβώς εννοείτε;

«Έχουμε πρόβλημα στο να κόβουμε τον δεσμό της οικογένειας. Ενώ έξω τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι όταν τελειώνουν το σχολείο, για να ταξιδεύουν, να γνωρίζουν τον κόσμο, να δοκιμάζουν και να δοκιμάζονται, εδώ στην Ελλάδα αυτή η προοπτική αντιμετωπίζεται ως φοβερή και τρομερή. Απανωτά... εγκεφαλικά παθαίνουν οι γονείς για κάτι που είναι εντελώς φυσιολογικό. Εγώ και η γυναίκα μου προσπαθούμε λοιπόν να μην είμαστε τέτοιοι γονείς. Ο γιος μου βέβαια είναι ακόμα 7,5 ετών, αλλά ελπίζω πως θα συνεχίσω να επιμένω στην ελευθερία του απογαλακτισμού».

Αλέξανδρος Λογοθετης!

Είχαμε να σας δούμε στην τηλεόραση από...

«...τη "Συμπεθέρα", ένα σίριαλ του ΑΝΤ1 που πέρασε απαρατήρητο. Αν και έθιγε το ζήτημα της κρίσης με έξυπνο τρόπο και είχε πλάκα, ο κόσμος δεν το αγκάλιασε, ενώ ούτε και το κανάλι είχε τότε τη δύναμη που ίσως έχει αποκτήσει αυτή τη στιγμή για να το υποστηρίξει».

Τουλάχιστον πληρωθήκατε;

«Εάν δεν πληρωνόμουν και εγώ που είμαι 30 χρόνια ηθοποιός, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο άσχημα από ό,τι είναι. Πήραμε ένα αξιοπρεπές ποσό από τη "Συμπεθέρα", αλλά μόνο με αυτά τα χρήματα δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved