Άγριες Μέλισσες: Γιώργος Γεροντιδάκης: «Πάντα ένας έρωτας σε αλλάζει» (photos)
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Γιώργος Γεροντιδάκης: «Πάντα ένας έρωτας σε αλλάζει» (photos)

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογήθηκε αυτό που ο έρωτας προκαλλεί στον ίδιο και ήταν ειλικρινής.

Ο ίδιος μίλησε, ακόμη, για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», για την μεγαλύτερη δυσκολία του στα γυρίσματα και για την εξέλιξη που θα τον ικανοποιούσε για τον ρόλο του Μελέτη.

Υποδύεσαι ένα ρόλο όχι πολύ συμπαθή στο κοινό. Ποιες ήταν οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Προσωπικά, είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κακό ρόλο και ευχαριστώ τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Λευτέρη Χαρίτο για την ευκαιρία. Για μένα ήταν εξαρχής μία πρόκληση και το αντιμετωπίζω ως μία πρόκληση που με ευχαριστεί. Ως Γιώργος, δε σκέφτομαι τι μπορεί να κάνει ο Μελέτης.

Ο Μελέτης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος μ ο οποίος κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα πιστεύοντας όμως πάντοτε ότι κάνει το σωστό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία πολύ σκληρή εποχή - έχουν προηγηθεί ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Εμφύλιος. Μιλάμε για σκληρούς ανθρώπους, και σε εκείνη την εποχή όποιος σου έδινε φαΐ ήσουν υπέρ του».

Ο ήρωας σου μπλέκεται και σε μία ερωτική ιστορία με την Πηνελόπη. Αυτό θα τον αλλάξει;

«Πάντα ένας έρωτας σε αλλάζει. Ο έρωτας άλλοτε μαλακώνει και άλλοτε σκληραίνει έναν άνθρωπο. Στο συγκεκριμένο ήρωα ίσως να δούμε και τις δύο πλευρές, και τη σκληρή πλευρά του έρωτα και την τρυφερή πλευρά. Είναι ένα πρόσωπο που ο έρωτας βγάζει από μέσα του κάποιες πτυχές τις οποίες είχε ξεχάσει. Αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα, θα δούμε στα επόμενα επεισόδια πώς μπορεί να κυμανθεί αυτό».

Στις «Άγριες Μέλισσες»!

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία για σένα στα γυρίσματα;

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία γιατί είναι μία ομαδική προσπάθεια, μία ομαδική δουλειά. Ο Λευτέρης Χάριτος έχει καταφέρει κάτι που για μένα δεν είναι εύκολο στην ελληνική τηλεόραση: να δημιουργήσει μία ομάδα. Οπότε, ουσιαστικά το πρόβλημα ήταν στην αρχή έως ότου γίνουμε ομάδα. Μόλις γίναμε ομάδα, όλα λύθηκαν».

Ποια εξέλιξη θα ικανοποιούσε εσένα για τον ήρωα σου;

«Δεν το έχω σκεφτεί. Χαίρομαι τόσο πολύ όταν παίρνω τα θεατρικά κείμενα, που αντιμετωπίζω τη σειρά σαν θεατής και βλέπω τις εξελίξεις σε όλα τα πρόσωπα», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved