Η Μαρία Χάνου αποκαλύπτει: «Αν οι γονείς μου έμεναν μαζί δεν ξέρω αν θα ήμασταν οικογένεια»
Showbiz

Η Μαρία Χάνου αποκαλύπτει: «Αν οι γονείς μου έμεναν μαζί δεν ξέρω αν θα ήμασταν οικογένεια»

Η Μαρία Χάνου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε για τους γονείς της, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και πώς αντέδρασε η μητέρα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν της ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός.

Η νεαρή ηθοποιός τόνισε: «Μου έχουν ξαναπεί ότι στην τηλεόραση φαίνομαι μεγαλύτερη απ’ ότι είμαι. Με κάνουν 30 χρονών ενώ είμαι 25»!

Και τόνισε η Μαρία Χάνου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στις Μάγισσες της Σμύρνης και ήταν σαν παραμύθι. Τελείωνα την έκτη δημοτικού και θα πήγαινα στην πρώτη γυμνασίου».

Πώς αντέδρασαν οι γονείς της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχης Χάνου όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική; Η Μαρία Χάνου είπε: «Η μαμά μου, η αλήθεια είναι, δεν το πήρε και τόσο καλά ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός στην αρχή. Ήθελε να πάρω κι ένα πτυχίο. Ο πατέρας μου είχε καταλάβει από πιο πριν ότι θα γινόμουν ηθοποιός και με στήριξε αμέσως… Ωραίο είναι να είσαι μοναχοπαίδι. Κι αν χωρίσουν οι γονείς σου, σου κάνουν τα χατίρια! Για ένα χρονικό διάστημα»!

Και δεν δίστασε να πει: «Είμαστε οικογένεια, δεν ξέρω αν αυτό θα συνέβαινε αν οι γονείς μου έμεναν μαζί»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved