Σία Κοσιώνη: Η νέα φωτό με τον γιο της που μας έκανε να... λιώσουμε! (photos)
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Η νέα φωτό με τον γιο της που μας έκανε να... λιώσουμε! (photos)

Η Σία Κοσιώνη είναι... αυτοκολλητάκι με τον γιο της Δήμο και συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κοινές τους φωτογραφίες που δέχονται βροχή τα likes. 

Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία εδώ και λίγο καιρό δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη, ειδικά μετά την αλλαγή στα μαλλιά της τα οποία κούρεψε κοντά, σήμερα ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία της με τον άνδρα της ζωής της. Δεν είναι άλλος, φυσικά από τον γιο της, Δήμο τον οποίο έχει αποκτήσε με τον Δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη.

Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, φορώντας μία κατακόκκινη τουαλέτα και κρατώντας τρυφερά στην αγκαλιά της τον γιο της, επίσης ντυμένο επίσημα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως οι δυο τους βρίσκονταν σε φωτογράφηση. Που σημαίνει ότι σύντομα θα δούμε τη Σία Κοσιώνη μαζί με τον γιο της να ποζάρουν για κάποια έντυπη έκδοση.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η ευτυχισμένη μανούλα ανεβάζει φωτογραφία της με τον γιο της, μιας και εκτός από τις ώρες δουλειάς, όλες τις άλλες ώρες, οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Δείτε τρυφερές φωτογραφίες μαμάς και γιου στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved