Προσπάθεια να σώσει το γάμο του Έλληνας τραγουδιστής! Δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του! (photos)
Showbiz

Προσπάθεια να σώσει το γάμο του Έλληνας τραγουδιστής! Δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του! (photos)

Στα τέλη Σεπτεμβρίου έσκασε σαν... βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ πως πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής είναι στα πρόθυρα διαζυγίου από τη σύζυγό του. Να όμως που ο καιρός έχει... γυρίσματα!

Γιατί μία πρόσφατη κοσμική εκδήλωση στην καρδιά της Αθήνας έγινε η αφορμή για να μάθουμε πως το ζευγάρι είναι σε... καλό δρόμο αφού προφανώς κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης.

Την είδηση ότι ο συγκεκριμένος γάμος διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο, είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο τραγουδιστής ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί: «Τελευταία φορά που έκανες one night stand πότε ήταν;». Εκεί ο Χρήστος Αντωνιάδης απάντησε: «Όχι ιδιαίτερα πρόσφατα γιατί ήμουν και σε μία σχέση ξέρεις και δεν μπορούσα… Ο έγγαμος βίος μου δεν διάγει τις καλύτερές του μέρες».

Να όμως που όλα μπορούν να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη αφού εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε πως το ζευγάρι όπου να 'ναι, υπογράφει το διαζύγιό του, εκείνο προσπαθεί να σώσει την κατάσταση!

Οι δυο τους έκαναν δημόσια εμφάνιση σε πρεμιέρα παράστασης σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας και έδειξαν να είναι σε πολύ καλή διάθεση. Σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα ανάμεσά τους, κάτι που σημαίνει πως το ζευγάρι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει τον γάμο του. Δείτε για ποιους πρόκειται στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved