Κορίτσια, ο γόης συνεργάτης της Μενεγάκη, Dj Pitsi, είναι σε σχέση! Ποια είναι η τυχερή; (Photos)
Showbiz

Κορίτσια, ο γόης συνεργάτης της Μενεγάκη, Dj Pitsi, είναι σε σχέση! Ποια είναι η τυχερή; (Photos)

Ο 28χρονος Dj Pitsi, κατά κόσµον Νίκος Πατσιαρίκας, που τον βλέπουμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Μίλησε σε γνωστό περιοδικό για την παρθενική του συνεργασία στην τηλεόραση µε την Κατερίνα Καινούργιου, εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε στα µέσα της σεζόν, ενώ περιέγραψε την καρµική συνάντηση που είχε µε την Ελένη Μενεγάκη στους διαδρόµους του Alpha λίγες µέρες πριν από την πρεµιέρα της εκποµπής της.

Πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή;

Είμαι σχεσάκιας και μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Είχα σχέση όταν πήγα στην Καινούργιου, αλλά μετά από κάποιο διάστημα χωρίσαμε. Εδώ και 8 μήνες είμαι με μια κοπέλα. Είμαι ερωτευμένος, αλλιώς δεν θα ήμουν εκεί. Με την προηγούμενη σχέση μου συζούσαμε 2,5 χρόνια. Η τωρινή μου κοπέλα μένει στο Λιτόχωρο. Μας χωρίζει μια απόσταση και δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε συχνά μαζί. Παρ’ όλα αυτά, κρατάμε αυτή τη σχέση και βρισκόμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Η δημοσιότητα που απέκτησες μέσα από την προβολή σου στην τηλεόραση άλλαξε δεδομένα και ισορροπίες. Είμαι σίγουρος πως τα κορίτσια σε φλερτάρουν μέσα από τα social media.

Εννοείται πως με φλερτάρουν. Και όχι μόνο κορίτσια, αλλά και άντρες Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Κι εγώ έχω επίσης δικαίωμα να απαντώ ή να μην απαντώ.

Το κορίτσι σου ζηλεύει;

Δεν έχει γνωρίσει ποτέ αυτό τον χώρο και μου κάνει εντύπωση πόσο ψύχραιμη είναι. Ζηλεύει σε φυσιολογικά πλαίσια, με ωραίο τρόπο και με κάνει να τη θέλω ακόμα περισσότερο. Ακόμη και να ζηλέψει λίγο παραπάνω, ξέρει ότι δεν πρέπει να μου το δείξει και να με φέρει σε δύσκολη θέση, είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved