Κώστας Κόκλας: «Έχω καλύψει το θέμα της συντροφικότητας, είμαι φουλ» (Photos)
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Έχω καλύψει το θέμα της συντροφικότητας, είμαι φουλ» (Photos)

Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας πολύ αγαπητός και ταλαντούχος ηθοποιός.

Μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Ο ίδιος ανέφερε αν του έχει λείψει η συντροφικότητα, μέχρι ποτέ θα είναι μόνος και αποκάλυψε επίσης πως τα καταφέρνει να κάνει σχέση και να μην το μαθαίνει κανείς.

Πώς κρατά τα φώτα της δημοσιότητας μακριά;

  • Εσύ πώς είσαι με τη συντροφικότητα;

Πάρα πολύ καλά, στρέιτ... εξακολουθώ κι όμως επιμένω... αν αλλάξει κάτι θα το καταλάβεις... (Γέλια.) Γενικά, είμαι μια χαρά, δεν έχω κανένα θέμα, και ανοιχτός σε εμπειρίες είμαι... Σχέση δεν έχω...

  • Ως πότε θα είσαι μόνος;

Έχω καλύψει το θέμα της συντροφικότητας. Τόσα χρόνια από συντρόφους είμαι φουλ, αυτό που μου λείπει τώρα είναι να είμαι με τον εαυτό μου. Μη νομίζεις ότι έχω πολύ καιρό χωρίς σχέση, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω σχέση.

  • Πώς καταφέρνεις να κάνεις σχέση χωρίς να δει τα φώτα της δημοσιότητας;

Το θέμα της σχέσης για μένα κάπου έχει ολοκληρωθεί. Αν θα επιδιώξω να έχω μια σχέση, έτσι, για να ανταμειφτώ με τη συντροφικότητα και την παρέα, θα πρέπει α είμαι πολύ σίγουρος και κατασταλαγμένος, γιατί δεν είναι καλό να βάζεις τον άλλο στη διαδικασία, όταν εσύ δεν είσαι έτοιμος. Δεν είναι ωραίο να τον «παραμυθιάζεις» και να του δίνεις υποσχέσεις, όταν στην ουσία είσαι αλλού... Πλέον έχω ωριμάσει.

  • Ανάλογα, πού στοχεύεις ηλικιακά;

Δεν έχω τέτοια θέματα, έχω τεράστια γκάμα. Όμως, επειδή δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία και αφού δεν μου έχει λείψει η συντροφικότητα, καθώς έχω κάνει γάμους, οικογένεια, παιδί, είχα σχέσεις πάντα, δεν με αγχώνει αυτό. Μου αρέσει να φλερτάρω, να συναντάω τους φίλους μου, να περνάω χρόνο στο σπίτι μου, γιατί αυτό είναι κάτι που μου λείπει, αφού είναι πολλές ώρες η δουλειά μου, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved