Άγριες μέλισσες: Γιώργος Γεροντιδάκης: «Δε θεωρώ ότι είμαι ηθοποιός» (Photos)
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Γιώργος Γεροντιδάκης: «Δε θεωρώ ότι είμαι ηθοποιός» (Photos)

Άγριες μέλισσες:  Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών» που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πώς είναι να συνεργάζεται με μια μεγάλη γκάμα ηθοποιών, για το αν ένιωσε κάποια στιγμή να τον επηρεάζει η δημοσιότητα και για το αν έχει πραγματοποιήσει τα όνειρα του.

Συνεργάζεσαι με μια μεγάλη γκάμα ηθοποιών. Πώς είναι αυτός ο συνδυασμός;

«Είναι ένας πολύ ωραίος συνδυασμός, με ανθρώπους που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε αυτόν τον χώρο, αλλά και με πιο νέα παιδιά, που έχουν μεγάλη εμπειρία στο σανίδι, έτσι ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε αυτό το τηλεοπτικό τοπίο. Και οφείλω να πω πως ο τρόπος γυρισμάτων δεν είναι απόλυτα τηλεοπτικός. Υπάρχει ελευθερία και μια θεατρικότητα στον τρόπο με τον οποίο γυρίζονται οι σκηνές, που μας βοηθάει όλους. Στην πρώτη ανάγνωση του κειμένου που κάναμε σκέφτηκα πως είναι η πρώτη φορά που ακούω θέατρο στην τηλεόραση».

Έχεις βιώσει κάτι αντίστοιχο στην τηλεόραση;

«Επειδή ήδη δουλεύω 20 χρόνια στην τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια πιο επαγγελματικά στο θέατρο, ναι. Η άλλη δουλειά που κατάλαβα την τελευταία μέρα τι σημαίνει να κάνεις μία σειρά με δυναμική ήταν το σίριαλ «Βέρα στο δεξί». Εκεί κατάλαβα τι τρομερή ώθηση μπορεί να σου δώσει αυτό το μαύρο κουτί που υπάρχει σε κάθε σπίτι».

Ώθηση από ποια άποψη;

«Τότε δεν υπήρχαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η άμεση επικοινωνία με τους τηλεθεατές. Την τελευταία μέρα, λοιπόν, της σειράς κατάλαβα τη φρενίτιδα που υπήρχε και είναι σοκαριστικό στα 18 σου να νιώθεις αυτό το πράγμα».

Από πολύ μικρός έχεις συμμετάσχει σε πολλές επιτυχίες. Ένιωσες ποτέ να σε επηρεάζει η δημοσιότητα;

«Όταν μεγαλώνεις δουλεύοντας με σημαντικούς ανθρώπους όπως είναι η κυρία Κάτια Δανδουλάκη, ο κ. Κώστας Καζάκος, η κυρία Μαριάννα Τουμασάτου και ο κ. Αλέξανδρος Σταύρου και συζητώντας μαζί τους σε θεωρούν ίσο, δεν έχεις λόγο να ξεφύγουν τα μυαλά σου. Είμαι μεγαλωμένος με έναν τρόπο σαν να έχω δύο εαυτούς.

Το παιδάκι που πήγαινε σχολείο, 12 ετών, και υπήρχε και μία άλλη ζωή, που ήταν για πιο μεγάλη ηλικία, η οποία με ωρίμασε πολύ πιο εύκολα για να καταλάβω ότι δεν χρειάζεται να ξεφύγεις, απλά να δουλέψεις».

Ήσουν συνειδητοποιημένος από τόσο μικρός ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός;

«Αρχικά δεν θεωρώ ότι είμαι ηθοποιός. Πιστεύω πως κάνω μια δουλειά στην οποία νιώθω πολύ άνετα και από εκεί και πέρα με κρίνει ο κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στη θέση του παραγωγού ή του σκηνοθέτη προκειμένου να κάνω κάτι.

Δεν μπορώ να σου πω ότι ήμουν συνειδητοποιημένος, απλά ένιωθα άνετα, μου άρεσε πολύ και γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους, όπως η κυρία Ακρίτα, ο κ. Κυρίτσης, ο κ. Καραγιώργος, που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Με βοήθησαν να καταλάβω πως αυτή τη δουλειά θέλω να την κάνω. Δεν λέω ότι είμαι ηθοποιός.

Μπορώ να δεχτώ περισσότερο ότι είμαι ανήσυχο πνεύμα. Στη σημερινή εποχή δηλώνουμε ηθοποιούς και κάποιους που δεν έχουν κάνει τίποτα. Προτιμώ να είμαι κάτι άλλο, προτιμώ να κάνω τη δική μου πορεία σε αυτό το πράγμα χωρίς να ακολουθώ το πλήθος, κάτι που συμβαίνει το 2019».

Ξεκινώντας σε αυτόν τον χώρο έχεις πραγματοποιήσει τα όνειρα σου;

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάνουν όνειρα. Στόχους βάζω, πολύ κοντινούς, και πολλές φορές χωρίς να το περιμένω έχουν ξεπεραστεί. Και είμαι πολύ τυχερός γιατί είχα ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με την ταινία "Peppermint" το 1999 και μετά όλα πήραν τον δρόμο τους. Το δύσκολο του πράγματος είναι να ανεβαίνεις και να μην πέσεις. Οπότε ο στόχος μου ήταν να κάνω πράγματα που όντως θέλω, και όχι αναγκαστικά, γιατί εκεί χάνεται η μπάλα».

Είσαι πολύ συνειδητοποιημένος...

«Δεν καταφέρνω τα πάντα, απλά θέλω να δίνω στις δουλειές μου το 100%. θέλω να βγαίνω στη σκηνή καινά μην κοροϊδεύω κανέναν. Γι' αυτό λέω ότι δεν είμαι ηθοποιός, δεν ξέρω αν ποιώ ήθος. Προτιμώ να το λένε οι άλλοι για εμένα. Έχω μεγαλώσει με ανθρώπους που γνωρίζουν να χρησιμοποιούν τις λέξεις πολύ ορθά. Έπεσα σε καλά χέρια και με έπλασαν έτσι, με αυτές τις ιδέες. Και φυσικά, παίζει ρόλο και η οικογένεια μου, που με βοηθάει στο να υπάρχει αυτή η σεμνότητα».

Θεατρικά πού σε βρίσκουμε;

«Είμαι στην παιδική παράσταση "Ο θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας" στο θέατρο Χυτήριο. Ένα έργο που μιλάει για την οικολογία και το περιβάλλον. Και μετά θα μεταφερθώ στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο στις 8 Ιανουαρίου όπου θα κάνουμε ένα έργο που είναι αφιερωμένο στην οικογένεια, το "Μum made mermaid". Οπότε φέτος έχω τρία διαφορετικά πράγματα. Είναι κάτι πολύ δημιουργικό αυτό», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved