Έχετε δει τον γιο του Στέλιου Μάινα; Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! (photos)
Showbiz

Έχετε δει τον γιο του Στέλιου Μάινα; Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! (photos)

Θα περίμενε κανείς πως ο Στέλιος Μάινας έχει παιδί στην εφηβεία, όμως λίγοι γνωρίζουν πως ο γιος του είναι ήδη σκηνοθέτης και μάλιστα μοιάζουν σαν να είναι αδέλφια. 

Ο ηθοποιός είναι μαζί με την επίσης ηθοποιό σύζυγό του Κάτια Σπερελάκη εδώ και περίπου τριάντα χρόνια και ο γιος τους Σήφης Μάινας έχει σχεδόν αυτή την ηλικία.

Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέλιος Μάινας, ο Σήφης ακολουθεί τα δικά του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά από άλλη σκοπιά, από αυτή της σκηνοθεσίας.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ηθοποιός, δεν θέλει να είναι παρεμβατικός στη ζωή του γιου του και γι’ αυτό τον αφήνει να βρει μόνος του τα καλλιτεχνικά του μονοπάτια. Και σίγουρα τα έχει βρει αφού έχει ήδη κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του.

Η οικογένεια, έκανε σύσσωμη πρόσφατα δημόσια εμφάνιση στα Village Cinemas Mall, στην επίσημη προβολή της ταινίας "Φαντασία" όπου πρωταγωνιστεί ο πατέρας του. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική στιγμή του ηθοποιού ο οποίος έχει καταφέρει να κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, κρυφά τα προσωπικά του.

Δύο μέρες αργότερα, ο Σήφης Μάινας βρέθηκε με τη μητέρα του σε άλλη θεατρική πρεμιέρα και συγκεκριμένα στο θέατρο Μουσούρη για την επίσημη πρεμιέρα του έργου "Ψύλλοι στα αφτιά".

Δείτε φωτογραφίες της ευτυχισμένης και δεμένης οικογένειας Μάινα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved