Γιώργος Λιβάνης: Η σχέση του με θαυμάστρια και ο εθισμός στα social media (interview)
Showbiz

Γιώργος Λιβάνης: Η σχέση του με θαυμάστρια και ο εθισμός στα social media (interview)

Ο Γιώργος Λιβάνης, ο τραγουδιστής που βάζει φωτιά στην αθηναϊκή νύχτα, είναι ταλαντούχος, είναι cool, είναι και international.

Με χαρούμενη διάθεση και μεστότητα μου μίλησε για την απόφασή του να γίνει τραγουδιστής, ενώ το ότι ερμηνεύει ελαφρολαϊκά παρά τις σπουδές στην παραδοσιακή μουσική έχει εξήγηση και την δίνει.

Όπως επίσης εξηγεί πόση σημασία δίνει στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και αν βοηθάει στο επάγγελμα που έχει επιλέξει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος μίλησε για τις εκφράσεις θαυμασμού από τις fans του. Άλλωστε, μια εξ αυτών «βάρεσε» tattoo το όνομά του. Ακόμη, αποκάλυψε αν λαμβάνει kinky μηνύματα στο Instagram, αν έχει πέσει στα πατώματα λόγω έρωτα, ενώ για όσες ενδιαφέρεστε λέει ξεκάθαρα αν αυτήν την περίοδο είναι single ή όχι!

Γιώργος Λιβάνης

-Γιώργο καλησπέρα! Για πες μου, λοιπόν, γιατί αποφάσισες να γίνεις τραγουδιστής;

Η αλήθεια είναι πως το τραγούδι προέκυψε μέσα από την πολυετή ασχολία μου με τη μουσική! Παίζω παραδοσιακά κρουστά και ούτι από πολύ μικρή ηλικία, πήγα μουσικό σχολείο και στο Ωδείο Αθηνών, όποτε κάποια στιγμή εξελίχτηκε και η φωνή μου και σιγά - σιγά ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά!

-Όταν, λοιπόν, το μοιράστηκες με τους γονείς σου, ήταν επιφυλακτικοί; Προσπάθησαν να σε μεταπείσουν κι αν ναι γιατί;

Στην αρχή ναι, ήταν λίγο επιφυλακτικοί! Ήταν κάτι πολύ καινούργιο για όλους και αναπάντεχο, γιατί όπως σου είπα ο προσανατολισμός μου ήταν κυρίως στα μουσικά όργανα, αλλά μου είχαν εμπιστοσύνη γιατί ήξεραν πως ότι αφορά τη μουσική το κάνω σχολαστικά και με αγάπη! Δεν προσπάθησαν ποτέ να με μεταπείσουν, το μόνο που τους έκανε εντύπωση είναι πως από την παραδοσιακή μουσική μεταπήδησα στο πιο ελαφρολαϊκό τραγούδι.

-Παρά το γεγονός λοιπόν ότι έχεις κάνει σπουδές πάνω στη μουσική και συγκεκριμένα στην παραδοσιακή μουσική, δεν τραγουδάς παραδοσιακά. Ο λόγος;

Ο λόγος που δεν τραγουδάω παραδοσιακά τραγούδια είναι διότι ήθελα ο κόσμος να με μάθει μέσα από το λαϊκό τραγούδι μιας και θεωρώ ότι μου ταιριάζει απόλυτα στον ήχο της φωνής μου. Δεν σου κρύβω ότι κάποια στιγμή έκανα μια απόπειρα να τραγουδήσω δημοτικό τραγούδι όμως δεν με γέμισε τόσο όσο το λαϊκό! Οι σπουδές μου, όμως, είναι πολύ γερές βάσεις για όλο αυτό που κάνω!

-Πόση σημασία δίνεις στην εικόνα σου και τι θυσίες κάνεις για την εξωτερική σου εμφάνιση;

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι άνθρωπος που ασχολούμαι τόσο πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση. Ότι κάνω το κάνω με μέτρο. Υπάρχουν, όμως, αρκετές φορές που μου υπενθυμίζουν οι συνεργάτες μου κάποια πράγματα!

-Έχεις αισθανθεί ποτέ σε κάποια φάση της πορείας σου ότι πρέπει απαραίτητα να έχεις μια καλή εμφάνιση, αφού η δουλειά σου σχετίζεται και με την εικόνα;

Φυσικά, το ήξερα από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να τραγουδάω ότι η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στη δουλειά μου. Είναι πολύ λογικό να πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου και να είσαι περιποιημένος για τον κόσμο που έρχεται και αφήνει τα χρήματα του για να σε ακούσει. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να δείξεις ότι τον σέβεσαι.

Γιώργος Λιβάνης

-Στο παρελθόν θαυμάστριά σου «χτύπησε» τατουάζ το όνομά σου. Έχει υπάρξει κάποια άλλη ακραία έκφραση θαυμασμού προς το πρόσωπό σου;

Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά που αντιμετωπίζω πάντα με χιούμορ και αγάπη όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω!

-Όταν έμαθες για την θαυμάστρια που σε έκανε τατουάζ και το είδες, πώς αισθάνθηκες;

Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα, έπειτα όταν μου είπε ότι είναι αληθινό αισθάνθηκα λίγο άβολα. Όταν μου εξήγησε όμως πως ήθελε πραγματικά να το κάνει και είδα ότι της άρεσε, με χαροποίησε και εμένα.

-Έχεις φλερτάρει ή κάνει σχέση με θαυμάστριά σου;

Έχει τύχει… ναι!

-Υπήρξε κάποια στιγμή που «έπεσες στα πατώματα» για έναν έρωτα; Μίλησέ μου λίγο γι’ αυτό!

Είμαι άνθρωπος που ζω έντονα τις σχέσεις μου και όταν ερωτεύομαι τα δίνω όλα! Οπότε όταν μια σχέση ολοκληρωθεί αλλά τα συναισθήματα συνεχίζουν να υπάρχουν σίγουρα θα ζήσεις και στιγμές δύσκολες! Δεν τελειώνουν οι σχέσεις με ένα απλό «θα τα πούμε»!

-Στο παρελθόν πέρασες από audition του «Greek Idol». Το μετάνιωσες;

Δεν το μετάνιωσα ποτέ! Αντιθέτως όλες αυτές οι εμπειρίες με έκαναν πιο ολοκληρωμένο. Επίσης, υπήρξαν καταστάσεις που με βοήθησαν να δω και τον ανταγωνισμό που υπάρχει γύρω μας. Ήταν μια γερή δόση αλήθειας που με βοήθησε να κάνω το επόμενο βήμα!

-Πιστεύεις ότι τα talent shows βοηθούν κάποιον πραγματικά;

Φυσικά και βοηθάνε διότι σου δίνουν αναγνωρισιμότητα μέσα σε μία… νύχτα! Παίζει όμως ρόλο το timing και η διαδρομή σου μέσα σε όλο αυτό. Και επίσης πως θες να διαχειριστείς την πορεία σου.

-Ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που βίωσες στη μέχρι τώρα πορεία σου;

Η αλήθεια είναι πως η δουλειά μας έχει συνεχώς έντονες στιγμές, καλές και κακές. Η αγάπη μου όμως προς τη μουσική είναι αυτή που με κάνει να συνεχίζω και ό, τι αρνητικό έρχεται να το προσπερνάω. Ούτως ή άλλως σαν άνθρωπος δεν κρατάω κακίες γενικότερα!

-Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου έως τώρα;

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν οι γονείς μου φιλοξενούσαν για εννιά μήνες μία οικογένεια από τη Συρία, πρόσφυγες πολέμου και κάποια στιγμή αυτά τα παιδιά που ήταν στην ηλικία μου μαζί με το παιδί τους στάθηκαν ξανά στα πόδια τους. Αυτή η διαδικασία για εμένα ήταν παρά πολύ σημαντική γιατί έμαθα να σκέφτομαι διπλά πριν εκφέρω άποψη για έναν συνάνθρωπο μου και παράλληλα με ωρίμασε πολύ.

-Ζούμε στην social media era. Πόσο social mediaholic είσαι;

Δεν σου κρύβω πως έχω πιάσει τον εαυτό μου ασυναίσθητα να είμαι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι. Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί είχα εθιστεί στα κοινωνικά δίκτυα. Πλέον έχω καταφέρει να είμαι ενεργός αλλά με μέτρο!

-Έχεις λάβει «περίεργα» directs στο instagram;

Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Μέτρο να υπάρχει και όλα καλά!

-Αυτόν τον καιρό είσαι single και «κυνηγός», ή δεσμευμένος και ερωτευμένος;

Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένος στην δουλειά μου. Διανύω μια απόλυτα δημιουργική περίοδο και έχω κάνει focus μόνο σε αυτό!

-Πολλοί τραγουδιστές δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν γυμνοί, είτε στα social, είτε για κάποιο περιοδικό. Θα το έκανες;

Αν πρόκειται για καλό σκοπό δεν είμαι αρνητικός. Πρόσφατα φωτογραφήθηκα για γνωστό, μηνιαίο περιοδικό που είχε ως στόχο να μας υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV είναι ακόμη εκεί έξω και είμαστε όλοι το ίδιο εκτεθειμένοι απέναντι του.

-Πρόσφατα κυκλοφόρησες το νέο σου τραγούδι «Έλα απόψε». Πώς αισθάνεσαι που παρουσιάζεις κάτι καινούργιο στον κόσμο;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για το καινούργιο μου τραγούδι. Πρόκειται για μία ομαδική προσπάθεια από την εταιρεία μου την Panik Platinum, τους συνεργάτες μου και τον παραγωγό μου τον Μπάμπη Μαραγκό. Το συγκεκριμένο τραγούδι το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και χαίρομαι που το αγκαλιάζει και ο κόσμος. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αρετή Κετιμέ για την πολύτιμη συμμετοχή της.

Με την Αρετή Κετιμέ στην Κωνσταντινούπολη στα γυρίσματα του single «Έλα απόψε»

-Το clip του τραγουδιού έγινε, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά κυρίως στην Κωνσταντινούπολη. Ποια ήταν η αντίδραση του κόσμου που έβλεπε έναν Έλληνα καλλιτέχνη να κάνει γυρίσματα εκεί;

Ζήσαμε όμορφες στιγμές στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Γιώργο Μπενιουδάκη που σκηνοθέτησε το video clip. Όσοι άκουγαν το τραγούδι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων με ρωτούσαν πώς είναι το όνομά μου για να μπουν να το ακούσουν όταν κυκλοφορήσει. Τους άρεσε διότι το ηχόχρωμα του τραγουδιού είναι ανατολίτικο και είναι οικείο άκουσμα για αυτούς.

-Αυτή την περίοδο εμφανίζεσαι στο Romeo με τον Θοδωρή Φέρρη και τους Χρήστο Ζωτιάδη, Κατερίνα Λιόλιου και Ιλένια Ουίλιαμς… μιλησέ μου λίγο για αυτό.

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτές τις μαγικές στιγμές που ζούμε στο Romeo κάθε Σαββατοκύριακο όλους αυτούς τους μήνες. Έχει δημιουργηθεί μια πραγματικά όμορφη παρέα που έχει ως στόχο να περνάει καλά ο κόσμος και να διασκεδάζει.

-Τέλος, θα ήθελα να μου πεις τον μεγαλύτερό σου στόχο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο!

Ο μεγαλύτερος μου στόχος επαγγελματικά είναι να μπορώ να παρουσιάσω πολλά, όμορφα τραγούδια που να τα αγαπήσει ο κόσμος και μέσα από αυτά να αγαπήσει και εμένα. Προσωπικά θα ήθελα να έχω την υγεία μου, και να βρίσκεται δίπλα μου η οικογένεια μου και οι δικοί μου άνθρωποι.

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο τραγούδι του...

Φωτογραφίες του τραγουδιστή, όπου εμπεριέχουν και την γυμνή του εικόνα για την καταπολέμηση του HIV...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved