Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Περισσότερο με φλερτάρουν, παρά φλερτάρω»
Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Περισσότερο με φλερτάρουν, παρά φλερτάρω»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης το παραδέχτηκε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν φλερτάρει σε μεγάλο βαθμό, αλλά αντιθέτως δέχεται το φλερτ. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε σε συνέντευξή του για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, τη δημοσιότητα και πώς τη διαχειρίζεται, αλλά και το κρυφτό.

-Τα τελευταία χρόνια δεν κάνεις δημόσιες εμφανίσεις.

Σταμάτησα τις εξόδους, δεν κυκλο­φορώ σχεδόν καθόλου.

-Παλαιότερα τα φωτογραφικά φλας σε «κυνηγούσαν» για να σε απαθανατίσουν σε προσωπι­κές στιγμές. Ηρέμησε όλο αυτό που συνέβαινε;

Δεν ξέρω, δεν κυκλοφορώ, οπότε, δεν το βλέπω κιόλας. Έγινε πολύ φυσιολογικά, λόγω της δουλειάς. Τώρα, τελειώνοντας την παράσταση, πηγαίνω στο σπίτι να ξεκουραστώ, γιατί το επόμενο πρωί έχω πολ­λή δουλειά, δεν έχω την «πολυτέλεια» να πάω να πιω ένα κρασάκι, να φάω, όπως συνήθως κάνουμε οι ηθοποιοί.

-Είσαι πιο επιφυλακτικός τώρα με τη δημοσιότη­τα που αφορά στα προσωπικά σου;

Ποτέ δεν μου ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Προτιμώ να μην πάω σε μια εκδήλωση που θα έχει φωτογρά­φους, θα μεταδοθεί μετά από κάποιο κανάλι, όπου θα έχει μεγάλη δημοσιότητα και κοσμικότητα.

-Υπήρξε στιγμή που... κρυβόσουν;

Δεν είχα λόγο να κρυφτώ, όχι, δεν έγινε από κάποια στρατηγική επιλογή, συνέβη από μόνο του. Λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων; δεν είχα την πολυτέλεια να άγομαι και να φέρομαι σε εκπο­μπές, σε συνεντεύξεις ή κοσμικές εκδηλώσεις. Όχι μόνο δεν μου λείπει, αλλά αισθάνομαι κα­λύτερα που δεν χρειάζεται να υποστώ όλη αυτή την περαιτέρω έκθεση.

Παναγιώτης Μπουγιούρης

-Εσύ τι σκεφτόσουν όταν αποφάσισες να κάνεις αυτή τη δουλειά;

Ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, να παίζω μόνο Σαίξπηρ και ονειρευόμουν τους ρόλους που θα παίξω. Άλλος μπορεί να σκέφτεται ότι θα γίνει ηθοποιός, θα κάνει εξώφυλλα στα περιοδικά και θα πηγαίνει στα κοσμικά. Για μένα αυτό δεν ήταν προτεραιότητα, μπορεί να είναι για κάποιον άλλο που θα το ζει και θα το χαίρεται πάρα πολύ. Υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας τα τελευταία χρόνια, πολλά ταξί­δια, μετακινήσεις, οπότε, οφείλεις να πειθαρχείς το χρόνο, τα συναισθήματα σου και τη φιλοσοφία σου ως άνθρωπος.

Πέρυσι έκανα την πρώτη μου διδα­σκαλία στο στούντιο του Στέλιου Καλαθά και κατ' απαίτηση των μαθητών μου, που ήταν πολύ ικανο­ποιημένοι από αυτά που μοιράστηκα μαζί τους, θα το ξανακάνω από το Γενάρη.

-Οι μαθήτριες σου σε φλερτάρουν;

Πάντοτε μου προκαλεί έκπληξη. Με το χαρακτήρα που έχω, περισσότερο με φλερτάρουν, παρά φλερ­τάρω, είμαι πιο εσωστρεφής.

-Σου αρέσει να σε φλερτάρουν;

Πάντα μου είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη, δεν το σκέφτομαι την ώρα εκείνη. Στο μάθημα το μυαλό μου εί­ναι να δομήσω και να δημιουργήσω τη σωστότερη μέθοδο για να μεταλαμπαδεύσω ό,τι έχω καταλάβει μέσα από αυτήν τη δουλειά σε ένα νέο συνάδελφο. Όταν κάνουμε διάλειμμα και μου κάνουν ένα κομπλιμέ­ντο ή θα με ρωτήσουν κάτι άλλο, άσχετο με το μάθημα, πάντα βρίσκομαι προ εκπλήξεως, ότι υπήρχε και μια άλλη εντύπωση που δημιουργώ χωρίς να το καταλαβαίνω. Σε κάθε περίπτωση είναι ευχάριστο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved