Όλα όσα συνέβησαν στα γενέθλια του Γιώργου Τσαλίκη
Showbiz

Όλα όσα συνέβησαν στα γενέθλια του Γιώργου Τσαλίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης εχθές είχε τα γενέθλιά του και έκλεινε, όπως ο ίδιος δήλωσε τα 18. Ναι καλά διαβάσατε απλώς στη συνέχεια πρόσθεσε και τα 17χρόνια εμπειρίας που τον συνοδεύουν. Με αρκετή δόση χιούμορ φρόντισε ο τραγουδιστής να εξομολογηθεί την ηλικία του, δηλαδή τα 35του χρόνια!

Ο Γιώργος Τσαλίκης φέτος έκανε ξεχωριστά γενέθλια αφού όπου βρισκόταν έσβηνε και από μια τούρτα. Στο σπίτι, η σύζυγός του Δώρα, του έφερε την πρώτη τούρτα καπέλο με άρωμα Βουκουρεστίου. Στη συνέχεια μπαίνοντας στο καμαρίνι του στο νυχτερινό κέντρο «Caramela» όπου εμφανίζεται βρήκε άλλη μια τούρτα με τη φωτογραφία του η οποία έγραφε επάνω «Να τα εκατοστήσεις και…Τα Περαστικά σου», ορμώμενοι από το νέο τραγούδι του Γιώργου. Και κάπου εκεί πίστεψε ο εορτάζων πως οι εκπλήξεις έλαβαν τέλος. Όμως αυτό ήταν απλώς μια λάθος εκτίμηση γιατί την ώρα που ο Γιώργος ήταν στην πίστα και τραγουδούσε δυο άνθρωποι από το μαγαζί ανέβηκαν επάνω με ένα τραπέζι στα χέρια και 2τούρτες, 20κιλών. Τούρτες για όλο το μαγαζί, όπως έγραψε στο twitter του!

Ο τραγουδιστής αλλά και οι θαμώνες του μαγαζιού έμειναν άφωνη και μετά το πρώτο σοκ, ένα μαγαζί «σηκώθηκε στον αέρα» από τα χειροκροτήματα και το κέφι που απογειώθηκε. Εκτός όμως από τους θαμώνες του μαγαζιού, στο «Caramela» βρέθηκαν και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον άνδρα της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και τον Χρήστο Δεληλάμπρου, ο Γιάννης Στασινόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Νίκος Γιγουρτάκης, η Κάτια Δέδε με τον αγαπημένο της, Τίτο Αντύπα, ο Χάρης Σιανίδης με τον Μιχάλη Μανιάτη και μερικοί παίχτες της ΑΕΚ που γιόρτασαν κι εκείνοι με τη σειρά τους την νίκη τους. Όλοι ευχήθηκαν στον τραγουδιστή από καρδιάς τα καλύτερα.

Ομολογουμένως ένα από τα high lights της βραδιάς ήταν όταν ο Γιώργος Τσαλίκης θέλοντας να έρθει ακόμα πιο κοντά με τον κόσμο, πήρε μαζί με το Σάκη Αρσενίου τις τούρτες κατέβηκαν κάτω και άρχισαν να ταΐζουν τους θαμώνες με κουταλάκια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved