Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Απίστευτη αποκάλυψη για το διαζύγιό τους, 9 χρόνια μετά! (photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Απίστευτη αποκάλυψη για το διαζύγιό τους, 9 χρόνια μετά! (photos)

Ποιος θα το περίμενε, πως εννέα χρόνια μετά το διαζύγιο Ελένης Μενεγάκη-Γιάννη Λάτσιου θα έβγαινε στη δημοσιότητα μία λεπτομέρεια που δεν είχε ακουστεί ποτέ; 

Ένας παλιός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που έζησε το διαζύγιο και τον χωρισμό του ζευγαριού, μίλησε στην εκπομπή DOT για όσα έζησε εκείνη τη δύσκολη -για το ζευγάρι- εποχή.

«Με τρεις γυναίκες που έχω συνεργαστεί στην τηλεόραση, χώρισαν και οι τρεις. Η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά και η Τζένη Μπαλατσινού. Δεν φταίω εγώ που χώρισαν. Τις χρονιές που χωρίσανε, τις έχω ζήσει.

Ήμουν εκείνη τη χρονιά που η Ελένη χώρισε με τον Γιάννη. Ήταν μια περίεργη χρονιά γιατί έβλεπες μια γυναίκα, η οποία θρηνούσε κάτι που “έφευγε” και στο βλέμμα της ήταν γραμμένα τα πάντα. Μπορούσαμε να ψυχολογήσουμε σε τι κατάσταση ήταν η Ελένη» είπε ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ο οποίος τυγχάνει τώρα να είναι στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

Ο λόγος για τον Άρη Καβατζίκη ο οποίος βρέθηκε μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη στο πλατό του DOT και μίλησε για εκείνη την εποχή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved