Πρώην καυτή Ελληνίδα Playmate παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο! Οι πρώτες φωτογραφίες (photos)
Showbiz

Πρώην καυτή Ελληνίδα Playmate παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο! Οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Όλη της η ζωή τα τελευταία χρόνια κρύβει μία ανατροπή και η ίδια έχει μεταμορφωθεί πλήρως από την εποχή που πόζαρε για ανδρικά περιοδικά και προκαλούσε... εγκεφαλικά! 

Τώρα πια, απέχει πολύ από εκείνες τις εποχές αφού όχι μόνο ασχολείται πλέον με έναν τελείως διαφορετικό τομέα επαγγελματικά αλλά χθες ενώθηκε και με τον εκλεκτό της καρδιάς της, με πολιτικό γάμο.

Ο λόγος για την πρώην Playmate Εύη Χειλά, το κορίτσι που άλλοτε μεσουρανούσε στα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών, μέσα από αισθησιακές φωτογραφίσεις, η οποία πλέον είναι μία κομψή ψυχοθεραπεύτρια και σύζυγος!

Η πρώην Playmate χθες παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Ζαχάρη και φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια πήρε την απόφαση τα τελευταία χρόνια να αλλάξει άρδην τη ζωή της, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και στην Ελεονώρα Μελέτη δίνοντας μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ίδια είχε αποκαλύψει πώς από την τηλεοπτική συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Πετρίδη αποφάσισε να περάσει στα ραντεβού ψυχολογικής υποστήριξης.

Τώρα έκανε ακόμα ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη ζωή της, αφού παντρεύτηκε τον σύντροφό της Γιάννη Ζαχάρη.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved