«Σκάει» σύντομα διαζύγιο-βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! (photos)
Showbiz

«Σκάει» σύντομα διαζύγιο-βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! (photos)

Η νέα χρονιά, στο κατώφλι της οποίας βρισκόμαστε ήδη, δεν θα βρει μαζί ένα άλλοτε αγαπημένο και παντρεμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, όχι μόνο έδωσε τέλος στο γάμο του αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα σκοπεύει να βάλει μπροστά τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου του.

Πρόκειται για δύο πολύ γνωστούς και αγαπητούς ανθρώπους από τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου που όλοι πίστευαν πως είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού στερεώματος. Και πράγματι, για αρκετά χρόνια, οι δυο τους πορεύονταν μαζί, όχι μόνο στη ζωή αλλά και επαγγελματικά, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον στις επιλογές του.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη αλλά το… γυαλί ανάμεσά τους ράγισε. Η μεγάλη αγάπη που είχαν και μοιράζονταν όλα αυτά τα χρόνια, αρχικά έδειχνε ικανή να ανατρέψει το κλίμα και την κρίση στο γάμο τους. Και αρχικά έδειξε να λειτουργεί. Τα χρόνια και συσσωρευμένα προβλήματα όμως, με το πέρασμα του χρόνου, έφεραν ακόμα μεγαλύτερη κρίση ανάμεσά τους και φτάνουμε στο σήμερα που οι δυο τους βρίσκονται σε… εμπόλεμη ζώνη και μόλις ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που γνωρίζουν για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη είναι λίγοι προς το παρόν, όμως σύντομα θα αρχίσουν να υποψιάζονται τι ακριβώς συμβαίνει αφού μέχρι πρότινος οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Όμως, λόγω των προβλημάτων και της έντασης που υπάρχει ανάμεσά τους, έχουν ήδη σταματήσει να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, ενδεικτικό των προθέσεων του άλλοτε ευτυχισμένου ζευγαριού να βάλει τέλος στο γάμο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved