Κατερίνα Δαλάκα: Η μεγάλη απόφαση που αλλάζει τα πάντα στην προσωπική της ζωή! (photos)
Showbiz

Κατερίνα Δαλάκα: Η μεγάλη απόφαση που αλλάζει τα πάντα στην προσωπική της ζωή! (photos)

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη... μακρά πορεία της στο Survivor και τη μεγάλη νίκη της, ήρθε η ώρα να κατακτήσει τις δικές της... κορυφές στα προσωπικά της. 

Εδώ και λίγους μήνες η πρωταθλήτρια στίβου και κορυφαία παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βιώνει την απόλυτη ευτυχία στα προσωπικά της, έχοντας στο πλευρό της τον επιχειρηματία αγαπημένο της Δημήτρη Φιντιρίκο.

Το ζευγάρι, αν και στην αρχή έκρυβε τη σχέση του, πλέον όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά σε κάθε του εμφάνιση, δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Τώρα έρχεται και μία είδηση για να επιβεβαιώσει ότι οι δυο τους είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και πως μόνο επιπόλαια δεν είναι αυτή η σχέση.

Η είδηση αφορά στην απόφαση που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα μαζί με τον γοητευτικό σύντροφό της να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με τη real που επικαλείται πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους πήραν την απόφαση να δοκιμάσουν τη σχέση τους μέσω της συγκατοίκησης και της κοινής καθημερινότητας και εδώ και λίγες εβδομάδες μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και η σχέση του δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Λέτε σε λίγο καιρό να... χτυπούν γαμήλιες καμπάνες; Μακάρι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved