Η συγκίνηση της Μενεγάκη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά της - Η αποκάλυψη on air
Showbiz

Η συγκίνηση της Μενεγάκη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά της - Η αποκάλυψη on air

Η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της, τον σύζυγό της και καλούς φίλους στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στα Μελίσσια και… συγκινήθηκε!

Η παρουσιάστρια είχε πει ότι πάντα στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελου, έτσι έκανε και φέτος!

Μαζεύτηκαν χθες, 24 Νοεμβρίου όλοι μαζί και το στόλισαν!

Στο σπίτι της στα Μελίσσια ήταν τα τέσσερα παιδιά της, ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος, η μητέρα της η κυρία Ζέτα Μισόκαλου με τον σύζυγό της, Στέλιο και αρκετοί φίλοι του ζευγαριού και των παιδιών!

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της: «Εντυπωσιάστηκα με τον στολισμό στο πλατό μας και δεν το περίμενα γιατί και εμείς χθες στολίσαμε στο σπίτι μας και εννοείται το ευχαριστήθηκα γιατί όταν το σπίτι σου γεμίζει με παιδιά τα δικά σου, των φίλων σου, συγγενείς και έχεις μία ωραία, αγαπησιάρικη και γιορτινή διάθεση… εμείς μετά από αυτό τι άλλο να μας συγκινήσει;»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη και την συγκίνησή της on air αλλά και την gallery με τον υπέροχο στολισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved