Ευτύχης Μπλέτσας: «Η γυναίκα μου και η κόρη μου, έχουν δώσει αληθινό νόημα στη ζωή» (photos)
Showbiz

Ευτύχης Μπλέτσας: «Η γυναίκα μου και η κόρη μου, έχουν δώσει αληθινό νόημα στη ζωή» (photos)

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η γυναίκα του Ηλέκτρα Αστέρη παίρνουν την κόρη τους και αρμενίζουν σε νέους προορισμούς, με το «Happy traveller».

Ο παρουσιαστής μιλά για τα ταξίδια που κάνουν οικογενειακώς, ενώ συμβουλεύει τα ζευγάρια που τρομοκρατούνται στην ιδέα να ταξιδεύουν εκτός Ελλάδας με μικρό παιδί.

Ταξιδιάρης από κούνια, όπως και η κόρη σας;

«Όχι σαν την κόρη μας, όχι από κούνια. Όταν ήμουν έξι μηνών δεν είχα ήδη ταξιδέψει σε έντεκα χώρες. Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό το έκανα στα επτά. Άρχισα περισσότερο να ταξιδεύω κατά τα φοιτητικά μου χρόνια, όμως το μικρόβιο του ταξιδιώτη εξερευνητή το απέκτησα όταν ήμουν στους προσκόπους».

Ευτυχής, τελικά παιδί για σπίτι;

«Δεν ξέρω πώς το εννοείς, αλλά αν λάβεις υπόψη ότι είκοσι ημέρες το μήνα δεν είμαι σπίτι, δεν με λες παιδί για σπίτι... Όμως, επειδή για μένα η έννοια «σπίτι» δεν σημαίνει το μέρος που μένω αλλά την οικογένεια μου, θα απαντήσω ναι! Σε αυτή τη φάση της ζωής μου το πιο σημαντικό από όλα είναι η οικογένεια που δημιουργήσαμε με την Ηλέκτρα».

Το πρώτο ταξίδι με την κόρη σας ποιο ήταν;

«Το επεισόδιο που είδατε στην Ξάνθη. Ήταν μια απλή, μικρή "αναγνωριστική" εκδρομή, όταν η κόρη μας έκλεισε τις 40 μέρες. Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό ήταν στη Βουλγαρία με αυτοκίνητο και το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με αεροπλάνο ήταν στην Ουκρανία».

Το «Ηappy Travellers» το χτίσατε με την Ηλέκτρα;

«Από το μηδέν. Συνδυάζει και την αγάπη μου για την κινηματογράφηση και τη σκηνοθεσία. Αυτή τη στιγμή, με αυτή την εκπομπή που κάνουμε, νιώθω πιο ευτυχισμένος από κάθε άλλη στιγμή της ζωής μου. Βέβαια, το μεγαλύτερο κομμάτι της ευτυχίας μου τώρα προέρχεται από τη γυναίκα και την κόρη μου, που έχουν δώσει αληθινό νόημα στη ζωή»

Για τα ζευγάρια που τρομοκρατούνται στην ιδέα να ταξιδεύουν εκτός Ελλάδας με μικρό παιδί, τι τους συμβουλεύετε;

«Γενικά, στην Ελλάδα υπάρχει μια φιλοσοφία, ότι όταν κάνεις παιδί, δεν πρέπει να κουνηθείς. Είναι κάτι για το οποίο έχουμε αντιμετωπίσει πολλά σχόλια. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά από την από την ως τώρα εμπειρία μας μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι με σωστή προετοιμασία, οργάνωση και έρευνα, για το που θα πας και τι θα κάνεις, είναι κάτι πολύ εφικτό. Πρέπει, φυσικά, να επιλέξεις μέρη φιλικά για την οικογένεια με μωρό και να έχεις ό,τι χρειάζεσαι πάντα μαζί. Με οργάνωση, θέληση και καλή διάθεση όλα γίνονται».

-Όταν η κόρη σας μεγαλώσει, ποιο αγαπημένο σας ταξίδι θα θέλατε να επαναλάβετε μαζί της;

«Ένα από τα ταξίδια που θέλουμε να πάμε με την κόρη μας όταν μεγαλώσει είναι στην Ισλανδία. Να κάνουμε πάλι το γύρο του νησιού, όπως κάναμε στα επεισόδια που είδατε την περσινή σεζόν στο "Happy Traveller" και στο κανάτι μας στο Youtube. Είναι από καλύτερα ταξίδια που κάναμε ω τώρα για μένα, σε μια φανταστική και πολύ ιδιαίτερη σε εικόνες χώρα».

Σπίτι, μαγειρεύετε εσείς περισσότερο ή η Ηλέκτρα;

«Να πω την αλήθεια, αυτά τα επτά χρόνια που είμαστε μαζί με την Ηλέκτρα, μαγειρεύω εγώ λίγο παραπάνω. Η Ηλέκτρα δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τη μαγειρική, αλλά τον τελευταίο καιρό εκείνη συνήθως ετοιμάζει τα γεύματα μας. Αν και πάντα έχουμε βοήθεια και από τις μαμάδες μας!».

Ανάμεσα σε πάνες, παιδικές τροφές και αγκαλίτσες, πώς στήνετε το κάθε σας ταξίδι;

«Επειδή είμαστε μόνο οι δυο μας με την Ηλέκτρα που στήνουμε, οργανώνουμε, κινηματογραφούμε την εκπομπή, υπάρχει μία ευελιξία σε όλη αυτή την ιστορία. Μπορούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα για να χρειαστεί να κάνουμε τα απαραίτητα για την κόρη μας. Δουλεύουμε και οι δύο full time με την εκπομπή και δεν έχει να κάνει μόνο με το να πάμε ένα ταξίδι και να κινηματογραφήσουμε. Ζούμε το ταξίδι σαν αληθινοί ταξιδιώτες, αλλά και όλη τη φάση της οργάνωσης, της έρευνας, της σύνταξης κ.λπ. Έχουμε εξαιρετικούς συνεργάτες που δουλεύουν στην παραγωγή, στο κομμάτι του μοντάζ, αλλά γενικά είναι πολλή δουλειά που χρειάζεται για να βγει μια εκπομπή και πολλά πράγματα να γίνουν για κάθε επεισόδιο 45 λεπτών», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved