Ο Χρήστος Λούλης απαντά στην Ζέτα Μακρυπούλια: «Το λέω χωρίς να ντρέπομαι…» (Video & Photos)
Showbiz

Ο Χρήστος Λούλης απαντά στην Ζέτα Μακρυπούλια: «Το λέω χωρίς να ντρέπομαι…» (Video & Photos)

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην εκπομπή  «Καλύτερα δεν γίνεται» για τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη ο Χρήστος Λούλης στο παρελθόν για το υποκριτικό της ταλέντο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά από καιρό απάντησε στον Χρήστο Λούλη: «Έγινε ένα τεράστιο σίριαλ όλο αυτό με τον Χρήστο Λούλη και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ποτέ. Ούτε τώρα θα το ανοίξω και πολύ. Αλλά θέλω να πω, ότι εν μέρει σε κάποια πράγματα, καταλαβαίνω τι ήθελε να πει. Καταλαβαίνω τι εννοεί. Γιατί δυστυχώς, όπως και να το κάνουμε, οι ταμπέλες υπάρχουν και η διαφορετικότητα υπάρχει. Εκείνον τον πήγε η ζωή σε ένα διαφορετικό είδος θεάτρου. Έχει μείνει σε αυτό και δουλεύει με έναν συγκεκριμένο τρόπο που δεν δουλεύουμε έτσι εμείς. Αυτό δεν κάνει τον έναν ηθοποιό και τον άλλο όχι. Αλλά νομίζω εννοούσε αυτό. Ήταν και μια εποχή πολύ τρελή. Δεν τον έχω συναντήσει και ποτέ από κοντά. Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχει κάτι προσωπικό».

Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά του Χρήστου Λούλη να δώσει τη δική του απάντηση.

Ο Χρήστος Λούλης είπε χαρακτηριστικά:

«Η Ζέτα είναι η Ζέτα. Αποπνέει αυτήν την ποιότητα, το λέω χωρίς να ντρέπομαι, με την έννοια ότι δε μου αρέσει η λέξη ποιότητα. Αποπνέει μία κλάση που την χαρακτηρίζει, γιατί το ότι δε επηρεάστηκε από αυτό που έχει γίνει, δείχνει ότι είναι πάνω από όλα σπουδαίος άνθρωπος. Εγώ έχω μιλήσει με τη Ζέτα με έναν τρόπο και τότε. Αλλά δεν ήταν δική σας δουλειά να το μάθετε. Δε μπορώ να λειτουργώ με δελτία τύπου. Και αυτό το πράγμα θα το πληρώνω»!

Δείτε το σχετικό απόσπαμα με τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για την Ζέτα Μακρυπούλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved