Δήλωση Ζουγανέλη για Ρουβά που θα συζητηθεί: «Φάνταζε σχεδόν ψεύτικος στα μάτια μου…»
Showbiz

Δήλωση Ζουγανέλη για Ρουβά που θα συζητηθεί: «Φάνταζε σχεδόν ψεύτικος στα μάτια μου…»

Η φετινή της συμμετοχή στο The Voice την έκανε να μπει στα σπίτια μας μαζί με τους υπόλοιπους coaches του show.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η χαρά των αντιφάσεων. Ρομαντική αλλά πρακτική, ήρεμη και δυναμική. Όσοι τη γνωρίζουν μόνο μέσα από το ρεπερτόριό της ξαφνιάζονται ευχάριστα διαπιστώνοντας στο talent show τη λαμπερή και παιχνιδιάρικη πλευρά της.

«Η τηλεόραση ήρθε σε μια στιγμή της ζωής μου που ήμουν καλά με το να το δοκιμάσω και χαίρομαι που το έκανα. Ήθελα να μπω σε αυτό το πράγμα το πιο λαμπερό και να μη στέκομαι απέξω σαν φοβική. Με αφορούσε όμως να είμαι συνεπής στο κοινό που με ακολουθεί. Βλέπεις, η τηλεόραση είναι πολύ διασκεδαστικό μέσο, αλλά είσαι στο σπίτι σου με ένα τηλεκοντρόλ και επιλέγεις τι θα δεις. Τόσα χρόνια, όμως, δίπλα μου είναι άνθρωποι που βγαίνουν από το σπίτι τους και, παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να έχουν, δίνουν τα χρήματα τους για να με δουν.

Με αφορά λοιπόν οι άνθρωποι αυτοί να πουν: "Ναι, και στην τηλεόραση είναι η Ελεονώρα που ξέραμε", Όταν βέβαια είπα το "ναι" και έκανα το πρώτο -γύρισμα, στο οποίο ομολογώ είχα πάρα πολύ άγχος, ένιωσα ότι μπορώ να διαχειριστώ αυτό το διαφορετικό περιβάλλον στο οποίο βρέθηκα. Ευτυχώς και τα παιδιά με στήριξαν και με έκαναν να νιώσω άνετα μαζί τους από την αρχή», λέει. Όταν ρωτήθηκε δε αν σκέφτεται την πιθανότητα να βγει νικήτρια, αρνείται με έμφαση και αιτιολογία: «Όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να κερδίσω- γίνομαι ανταγωνιστική - και δεν μ' αρέσει να γίνομαι ανταγωνιστική».

Όλοι οι coaches του talent show!

Γνωρίζεται χρόνια με τον Πάνο Μουζουράκη και τον αγαπά πολύ, τον θαυμάζει και λατρεύει το χιούμορ του:

«Ο Πάνος όμως έχει και μια πλευρά κρυμμένη, την οποία γνωρίζουν λίγοι άνθρωποι και, πίστεψε με, έχει επίσης απίστευτο ενδιαφέρον». Μιλά με ενθουσιασμό για την Έλενα Παπαρίζου: «Είναι ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος που υπάρχει. Πέρα από κούκλα, είναι και ένα θετικό και γλυκό πλάσμα, μονίμως ανοιχτό στην καλή πλευρά των ανθρώπων και των πραγμάτων».

Όσο για τον Σάκη Ρουβά: «Πιάνω τον εαυτό μου να τον παρακολουθεί και ώρες- ώρες αναρωτιέμαι: "Τώρα αλήθεια το κάνει αυτό;". Φάνταζε σχεδόν ψεύτικος στα μάτια μου από την τόση λάμψη και τώρα που τον ζω από κοντά έχω εντυπωσιαστεί. Δεν περίμενα να νιώσω τόσο οικεία μαζί του. Μ' αρέσει που έχουμε αυτή την επικοινωνία και αλληλοπειραζόμαστε».

Θα σκεφτόταν να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά; «Δεν είναι στις προθέσεις μου. Αυτή τη στιγμή κάνω το "The Voice" και το απολαμβάνω», καταλήγει, στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved