To… σόι σου: Οι δεσμοί αίματος των celebrities της ελληνικής showbiz
Showbiz

To… σόι σου: Οι δεσμοί αίματος των celebrities της ελληνικής showbiz

Κι όμως υπάρχουν επώνυμοι, οι οποίοι έχουν συγγένεια!

Η ελληνική showbiz συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς αίματος και κάποιες συγγένειες παραμένουν άγνωστες ή λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό. Διαβάστε ποιες είναι αυτές…

Νίκος Αλιάγας - Μαρία Μπακοδήμου

Εχουν και οι δύο καταγωγή οπό το Μεσολόγγι και είναι ξαδέλφια. Παρότι μένουν σε διαφορετικές χώρες, αρκετά συχνά ο παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, Νίκος Αλιάγας, επισκέπτεται την Ελλάδα, οπού συναντά τη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία διατηρούν στενές σχέσεις. Μάλιστα, οι περισσότερες συναντήσεις τους συνοδεύονται από τις ανάλογες Selfies.

Μελίνα Κανά - Λιζέτα Καλημέρη

Το πραγματικό τους επίθετο είναι Κανατά και έχουν βρεθεί πολλές φορές μαζί πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι πως πρόκειται για αδελφές. Η Μελίνα Κανά στις αρχές της καριέρας της έκοψε το πραγματικό της επίθετο και το έκανε πιο καλλιτεχνικό, ενώ η Λιζέτα Καλημέρη αποφάσισε να πρωτοεμφανιστεί στο πεντάγραμμο με το επίθετο του συζύγου της.

Ναταλία Γερμανού -Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Μια συγγένεια που γνωρίζουν ελάχιστοι. Κι όμως, η παρουσιάστρια και ο σεναριογράφος είναι τρίτα ξαδέλφια. Τις αποκαλύψεις έκανε η ίδια η Ναταλία στο παρελθόν, εξηγώντας πως η μητέρα του Χριστόφορου με τη μητέρα της είναι δεύτερα ξαδέλφια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο σεναριογράφος την έχει τιμήσει με την παρουσία του στις εκπομπές που εκείνη κατά καιρούς παρουσιάζει.

Νένα Μεντή - Χρήστος Βαλαβανίδης

Είναι ξαδέλφια. Ανίψια και οι δύο του ηθοποιού Κώστα Μεντή, συναντιούνται συχνά σε οικογενειακά καλέσματα αλλά και θεατρικές πρεμιέρες, αφού τυχαίνει να είναι και οι δύο ηθοποιοί.

Μαρία Αλιφέρη – Προμηθέας Αλειφερόπουλος

Έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές αγκαλιά και αυτό γιατί είναι θεία και ανιψιός. Όπως έχει δηλώσει η Μαρία Αλιφέρη, τον βλέπει σαν γιο της. Η αλήθεια είναι ότι του έχει ιδιαίτερη αδυναμία καθώς ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος ακολούθησε τα καλλιτεχνικά της βήματα. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ταλέντο είναι τελικά κληρονομική υπόθεση. Το 2017 συνεργάστηκαν μαζί στη σκηνή, με τη Μαρία Αλιφέρη να πρωταγωνιστεί στην παράσταση Abnormal και τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο να τη σκηνοθετεί.

Δημήτρης Αλεξανδρής –Νίκος Πουρσανίδης

Μία στενή συγγένεια στην οποία δεν θα πήγαινε εύκολα η σκέψη κανενός, καθώς δεν έχουν καν το ίδιο επίθετο. Ωστόσο, οι δύο ηθοποιοί είναι αδέλφια. Το πατρικό τους όνομα είναι Πουρσανίδης, ωστόσο ο Δημήτρης επέλεξε στις αρχές της καριέρας του να αλλάξει το δικό του σε Αλεξανδρής, το επίθετο της μητέρας τους.

Άκης Δείξιμος- Κώστας Δόξας

Ακόμη μια περίπτωση δύο αδελφών με διαφορετικά επίθετα. Ο Κώστας Δόξας έχει παραδεχτεί δημόσια πως η δισκογραφική του εταιρεία όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «Έρωτας κλέφτης» του είχε προτείνει να αλλάξει το επίθετο του, με τον ίδιο να δέχεται τη συγκεκριμένη πρόταση. Οι δυο τους περνούν αρκετά χρόνο μαζί, ενώ συγγένεια έχουν και με τον επίσης τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή, με τον οποίο είναι ξαδέλφια. Ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής ήταν θείος τους.

Κατερίνα Γιουλάκη - Φώτης Σεργουλόπουλος

Η Κατερίνα Γιουλάκη (το πραγματικότης επίθετο είναι Γιουβαρλάκη) είναι αδελφή της μητέρας του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για την ιδιαίτερη σχέση τους, δηλώνοντας πως λόγω της θείας του μεγάλωσε μέσα στα θέατρα και τα καμαρίνια και αυτός ήταν ο λόγος που ακολούθησε την τέχνη της υποκριτικής. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει η Κατερίνα Γιουλάκη στον γιο του Φώτη Σεργουλόπουλου, Γιώργο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved