Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Έτοιμοι για γάμο μακριά από τις κάμερες (Photos)
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Σωτήρης Χατζάκης: Έτοιμοι για γάμο μακριά από τις κάμερες (Photos)

Ένας μεγάλος έρωτας, όπως όλα δείχνουν, θα επισφραγιστεί με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που έρχεται.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης μετά τη συγκατοίκηση ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη ζωή τους, το γάμο.
Ήταν τον προηγούμενο Μάιο όταν έγινε γνωστό ότι οι δυο τους απολαμβάνουν ένα μεγάλο έρωτα.

Η πρώτη κοινή εμφάνισή τους έγινε στην παράσταση «Το τρίτο στεφάνι», στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, όπου ο Σωτήρης Χατζάκης έδωσε το «παρών».
Μάλιστα, όταν τελείωσε η παράσταση, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έσπευσε στο καμαρίνι της για να της δώσει το πρώτο γλυκό φιλί, συγχαίροντας την για την ερμηνεία της.


Κάτι που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε, με τους δυο τους να δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι και χωρίς καμία διάθεση να κρατήσουν αποστάσεις.
Κάπου εκεί ήρθε και η πρώτη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου που μίλησε ανοιχτά για τον ερωτά της.


«Το "είμαστε μαζί" χωράει στο "συγκατοικούμε"! Για την ώρα περνάμε αρκετά βράδια μαζί. Ο Σωτήρης είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μας και ένα υπέροχο πλάσμα, γοητευτικό, πανέξυπνο», είπε η ηθοποιός. Ήταν η σειρά του πρωταγωνιστή του «Κόκκινου Ποταμιού» πριν από λίγες μέρες να επιβεβαιώσει τα αισθήματα αγάπης που τρέφει για τη σύντροφό του αλλά και το γεγονός πως η σχέση τους οδεύει προς το επόμενο βήμα.


«Η Αλεξάνδρα είναι πολύ καλή ηθοποιός κι έτσι της αξίζει να της συμπεριφέρεσαι. Το τελευταίο πράγμα που αφορά τον κόσμο είναι η προσωπική ζωή του καθενός. Όλα έχουν ένα όριο και το θέατρο και το lifestyle. Είμαι ευτυχισμένος όταν έχω όραμα ζωής. Και όραμα ζωής για μένα είναι η ποίηση. Όχι η ποίηση που γράφεται, η ποίηση που εκπέμπεται.
Άμα αγαπάς τον άνθρωπο σου, γιατί να μην παντρευτείς; Φυσικά και είμαι ανοιχτός στο γάμο», είπε ο Σωτήρης Χατζάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΟΙΠΟΝ», οι δυο τους έχουν αποφασίσει το επόμενο βήμα στη ζωή τους, πιθανόν έναν πολιτικό γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστεί, το πιθανότερο είναι το ζευγάρι να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι ή στις αρχές του επόμενου φθινοπώρου, οπότε δεν θα έχουν και οι δύο επαγγελματικές υποχρεώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved