Ο Ηλίας Βρεττός έγινε «πλατινένιος» και το γιόρτασε με ένα μοναδικό party (photos-video)
Showbiz

Ο Ηλίας Βρεττός έγινε «πλατινένιος» και το γιόρτασε με ένα μοναδικό party (photos-video)

Το καινούργιο album του Ηλία Βρεττού κατάφερε να γίνει πλατινένιο κι η απονομή του δίσκου μετατράπηκε σε ένα party που τα είχε όλα.

Ο τραγουδιστής παρέλαβε την πλατινένια διάκριση για τις πωλήσεις του album του «Σωστό Μου Λάθος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και γιόρτασε τη νέα του μεγάλη επιτυχία έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συνεργάτες, φίλους, τη δισκογραφική του οικογένεια και θαυμαστές, στο κατάμεστο Nalu.

Την απονομή του πλατινένιου δίσκου έκανε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, ενώ ο Ηλίας με χαμόγελο αλλά και συγκίνηση τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τη στήριξη, καθώς και ονομαστικά όλο το team της Panik, τους συντελεστές του δίσκου και το κοινό. Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους γονείς και τον αδερφό του, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν συγκινημένοι.

Γιώργος Αρσενάκος - Ηλίας Βρεττός

Εμείς ως gossip-tv.gr δώσαμε το «παρών» και ο Ηλίας Βρεττός μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματά του.

«Είναι ένας δίσκος, ο οποίος δουλεύεται τα τελευταία 2 χρόνια. Είναι ένας δίσκος που ξεκίνησε και τελείωσε βρίσκοντάς με τελείως διαφορετικό τόσο σαν καλλιτέχνη όσο και σαν άνθρωπο. Συνέβησαν τόσα πολλά αυτά τα δύο χρόνια που νιώθω ένας διαφορετικός άνθρωπος», είπε για αρχή ενώ παράλληλα εξέφρασε την χαρά του που ο δίσκος του κατόρθωσε να επιτύχει πλατινένια διάκριση εν έτει 2019.

«Αισθάνομαι ευτυχισμένος, ευλογημένος κι έχω τη χαρά να γιορτάζω αυτήν την πολύ μεγάλη επιτυχία».

Αν πρέπει να ξεχωρίσει ένα τραγούδι εκείνος επιλέγει το «Φώναξε με» και μας εξήγησε τον λόγο.

«Είναι ένα τραγούδι σταθμός. Είναι ένα τραγούδι, το οποίο έτυχε καρμικά να κυκλοφορήσει στην πιο δύσκολη και περίεργη περίοδο της ζωής μου, τότε που μου συνέβη το αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Οπότε, οπωσδήποτε έχει διαφορετική θέση στην καρδιά μου. Αυτό που μου συνέβη προσπαθώ να το έχω πάντα ως σημείο αναφοράς. Επειδή εκείνη την περίοδο έμεινα πολύ μόνος μου και σκέφτηκα πολύ, αισθάνομαι ότι άλλαξα σαν άνθρωπος. Πάντα, λοιπόν, θέλω να έχω σαν σημείο αναφοράς αυτό που έζησα, γιατί τα δεδομένα έγιναν ζητούμενα και όλα ήταν αβέβαια. Προσπαθώ να μην ξεχνάω και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Τώρα σκέφτομαι μόνο θετικά και μόνο πράγματα που θα με κάνουν να νιώθω χαρούμενος. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα και θα ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ και όχι όπως μου επιτάσσει ο οποιοσδήποτε».

Κρατάει τον δίσκο του με καμάρι!

Από τα 15 tracks του album, τα 10 έχουν αποτελέσει πολύ επιτυχημένα singles, κι εκείνος μας ανέφερε αν το σουξέ αποτελεί αυτοσκοπό για εκείνον.

«Πλέον σκοπός μου είναι να κάνω καλή μουσική. Είναι ο πέμπτος μου δίσκος και ο πρώτος που κάνω με την Panik Platinum. Στους πρώτους δίσκους ένας καλλιτέχνης ζητάει την επιτυχία και το σουξέ, όμως όσες φορές έχω προσπαθήσει επιτηδευμένα να κυνηγήσω το σουξέ δεν μου βγαίνει. Όσες φορές, όμως, έχω προσπαθήσει να κάνω καλή μουσική γίνεται τελικά η επιτυχία».

Ο Ηλίας Βρεττός, λοιπόν, πέραν των επαγγελματικών του, αναφέρθηκε και στην στάση που τηρεί πλέον όσον αφορά στην προσωπική του ζωή.

«Έχω αποφασίσει όσο γίνεται να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Όταν έχεις πάθει έχεις μάθει, κι όταν έχεις καεί από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι. Όταν έχω να ανακοινώσω κάτι και είμαι πολύ σίγουρος θα το κάνω».

Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ενώ από τις 14 Δεκεμβρίου θα ανεβάσει την ένταση και στη Θεσσαλονίκη με εμφανίσεις στο Barbarella.

Πάρτε μια γεύση από όσα συνέβησαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved