Η Λασκαράκη στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο Σουλτάτος την... τρόλαρε! (photos)
Showbiz

Η Λασκαράκη στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο Σουλτάτος την... τρόλαρε! (photos)

Ό,τι και αν κάνουν, το κάνουν μαζί, το χαίρονται, περνούν καλά και δίνουν ακόμα μεγαλύτερο νόημα στην ευτυχισμένη τους ζωή. 

Φυσικά, το στόλισμα του χριστουγεννιάτικο δέντρου ήταν σίγουρα για τον Λευτέρη Σουλτάτο και τη σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη μία από τις πιο όμορφες διαδικασίες. Και είναι λογικό να το απολαμβάνουν λίγο παραπάνω από ό,τι τις συνηθισμένες καθημερινές ασχολίες τους ή τις βόλτες τους ή ακόμα και τις ήρεμες στιγμές τους στο σπίτι αφού πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες και γιορτινές περιόδους του χρόνου.

Ειδικά τα φετινά Χριστούγεννα είναι ξεχωριστα για το ζευγάρι αφού είναι τα πρώτα που θα το βρουν παντρεμένο και φυσικά πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Φυσικά, τον στολισμό του πατροπαράδοτου χριστουγεννιάτικου δέντρου ανέλαβε η ηθοποιός η οποία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με φόρμες, αφοσιώθηκε στη δουλειά της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, να γυρνάει γύρω από εκείνη και συνεχώς να την... τρολάρει!

Μάλιστα, ανέβασε και στιγμιότυπα από την όλη διαδικασία του στολισμού στο instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτές τις όμορφες στιγμές που ζει στο πλευρό της συζύγου του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved