Globetrotters: Παίκτης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι συνέβη; (video+photos)
Showbiz

Globetrotters: Παίκτης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι συνέβη; (video+photos)

Globetrotters: Σε κακή κατάσταση και υποβασταζόμενος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτης του αγαπημένου ταξιδιωτικού παιχνιδιού. 

Μπορεί εμείς να απολαμβάνουμε τις όμορφες περιπέτειες των πρωταγωνιστών του Globetrotters όμως δεν είναι πάντα όλα ρόδινα για τα ζευγάρια των παικτών.

Γιατί κάποιος από τους παίκτες, παρά το γεγονός ότι πίστευε ότι έχει ξεπεράσει την τροφική δηλητηρίαση που είχε πάθει στον προηγούμενο προορισμό, τελικά μόνο καλά δεν ήταν τελικά.

Ο λόγος για τον Μιχαήλ - Άγγελο Κρητικό που μαζί με τον πατέρα του Στέλιο Κρητικό, όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο, βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη και ήρθαν αντιμέτωποι με μία ακόμη αποστολή στο παιχνίδι περιπέτειας. Εκεί όμως που όλα έδειχναν να πηγαίνουν τέλεια και οι ίδιοι απολάμβαναν την περιήγησή τους στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο γιος του γνωστού ηθοποιού και πρώην Survivor άρχισε να μη νιώθει πάλι καλά.

Παρ' όλο που ένιωθε πολύ καλύτερα από την ημέρα που τον είχε δει γιατρός στην Κένυα όπου είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση, ο Μιχαήλ Άγγελος άρχισε και πάλι να νιώθει αδύναμος ενώ είχε και πολλά άλλα συμπτώματα που επιβάρυναν την κατάστασή του.

Έτσι, ο πατέρας του, ο οποίος ανησύχησε ιδιαίτερα, αποφάσισε να τον οδηγήσει στο πλησιέστερο νοσοκομέιο προκειμένου ο γιος του να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Δείτε στην παρακάτω gallery τι ακριβώς συνέβη στον Μιχαήλ-Άγγελο και από τι ακριβώς πάσχει τελικά...

Δείτε στο βίντεο όσα συνέβησαν στον Μιχαήλ-Άγγελο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved