To απίθανο σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Χαϊκάλη που αδυνάτισε
Showbiz

To απίθανο σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Χαϊκάλη που αδυνάτισε

O Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε την απώλεια βάρους του Παύλου Χαϊκάλη

Ο Λάκης Λαζόπουλος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Βρε Καλώς τους» στο θέατρο «Βρετάνια», έχοντας στο πλευρό του πολύ καλή παρέα. Ο ηθοποιός μίλησε, ακόμη, για την εξαιρετική συνεργασία με τους συναδέλφους του, για το αν θα έπαιζε στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ ξεκαθάρισε αν τελικά θα τον δούμε στο νέο Mega όπως ακούγεται.

Συνεχίζεις, λοιπόν, έχοντας πολύ καλή παρέα κάθε βράδυ στο θέατρο «Βρετάνια».

«Εχω όντως εξαιρετική παρέα στη δυνατή αυτή κωμωδία, που θέλει έναν Ρομά με την οικογένεια του να καταφθάνουν στο σπίτι ενός αριστερού εύπορου καθηγητή και να μένουν εκεί μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κάνει με μεράκι τη σκηνοθεσία, συναντώ ξανά με χαρά τον Παύλο Χαϊκάλη στη σκηνή και πλάι μας έχουμε την υπέροχη Μαρία Σολωμού, που θέλω να δουλέψω ξανά μαζί της, τον Νίκο Πολυδερόπουλο, που ήταν μια σωστή επιλογή για την παράσταση, αλλά και μια αγκαλιά νέων παιδιών με πολύ ταλέντο».

Με τον Παύλο έχετε τρομερή χημεία!

«Ναι, αλλά μου τα χάλασε γιατί ήμασταν ο Χοντρός και ο Λιγνός και τώρα έγινε αυτός ο Λιγνός... Ερχονται φίλοι και μου λένε: «”Μα, καλά, πού είναι ο άλλος μισός”».

Η αλλαγή με την απώλεια βάρους είναι ορατή!

Πώς τα βλέπεις τα πράγματα τηλεοπτικά;

«Νομίζω ότι με τις δύο υπέροχες σειρές τις «Άγριες μέλισσες» και το «Κόκκινο ποτάμι», βγαίνουμε σε ένα ξέφωτο, επιτέλους! Εχουν ωραίο σενάριο, άξιους ηθοποιούς από το θέατρο. Επιτέλους ήρθε λίγο φως μετά από τόση πολλή σαχλαμάρα που είχε παραγίνει. Είχε σκαρφαλώσει στην κορυφή η σαχλαμάρα και καθόταν. Οχι ότι δεν υπάρχει και τώρα, αλλά δεν πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση».

Ακούγεται ότι τα θέατρα δεν πάνε σε γενικές γραμμές καλά γιατί μένουν πολλοί στο σπίτι τους και βλέπουν «Άγριες μέλισσες», όπως παλαιότερα έμεναν για το «Survivor».

«Μην τις κάνεις αυτές τις συγκρίσεις...»

Μα δεν συγκρίνω, απλώς λέω ότι από τότε έχουν να κλειστούν στα σπίτια τους τόσοι!

«Αυτό είναι ελπιδοφόρο. Κλείνονται για κάτι ποιοτικό και σοβαρό, όχι πια για σαχλαμάρες».

Θα έπαιζες στις «Άγριες μέλισσες», Λάκη;

«Φυσικά και θα έπαιζα, όπως και θα έπαιζα σε όποια σειρά είχε τόσο δυνατό σενάριο και τόσο γερά φτιαγμένους ρόλους Με χαρά!»

Θα σε δούμε στο νέο Mega όπως ακούγεται;

«Ξέρεις κάτι παραπάνω από εμένα; Εγώ δεν έχω καμιά ανάλογη πρόταση. Σε βεβαιώ!».

Αν έκανες ξανά τηλεόραση, τι θα έκανες;

«Κάτι καινούργιο. Μια σειρά, μια νέα εκπομπή. Δεν αγχώνομαι πια. Ο,τι είναι να έρθει, θα έρθει.

Ίσως γιατί έχεις τόσα μετάλλια, δάφνες...

«Μπορεί να είναι κι αυτό. Μπορεί να είναι και ότι μετράω πια αλλιώς τα πράγματα».

Πες μου πώς είδες τον θρίαμβο Τσιτσιπά;

«Καμάρωσα, χάρηκα, γέμισα χαρά όπως όλοι μας! Το έχουμε ανάγκη το φως που έφερε η νίκη του χαρισματικού αυτού αθλητή. Το έχουμε ανάγκη να καμαρώνουμε σε μια εποχή που δεν έχεις πολλά να καμαρώσεις. Δούλεψε σκληρά ο Τσιτσιπάς και αυτή η νίκη κρύβει πολλή δουλειά και ιδρώτα από πίσω. Είναι ένα μήνυμα σημαντικό αυτό, ότι η νίκη μετρά πιο πολύ όταν υπάρχει πίσω της πολύ σκληρός αγώνας. Μακάρι να έρθουν κι άλλες ανάλογες χαρές μακάρι να έρθει κι άλλο φως στα σκοτάδια μας», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved