Κλέλια Ρένεση: Μόλις μάθαμε το όνομα της κόρης της και η αποκάλυψη έγινε με τον πιο περίεργο τρόπο
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Μόλις μάθαμε το όνομα της κόρης της και η αποκάλυψη έγινε με τον πιο περίεργο τρόπο

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κλέλια Ρένεση.

Έγινε μανούλα και απολαμβάνει όσο τίποτα το μεγάλωμα της μικρής της ενώ παράλληλα εμείς την απολαμβάνουμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η αποκάλυψη του ονόματος της μικρής έγινε με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο αφού κανείς δεν περίμενε πως θα το μαθαίναμε από την καλή της φίλη και συνάδελφο από τη σειρά, Άννα Κουτσαφτίκη.


Ξεκίνησε δεύτερος γύρος ανατροπών στη σειρά;
«Έπονται και άλλες. Ήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα. Η Σοφούλα δίνει πανελλήνιες και όπως όλη η Ελλάδα, στην οικογένεια μας έχουμε οικονομική κρίση. Η σεναριογράφος Σάρα Γανωτή έχει κι αυτή τη σεζόν πολλή όρεξη».


Είχατε και γεννητούρια...
«Φέτος ξεκινήσαμε με ένα νέο μέλος. Βλέπουμε την Κοραλία, την κόρη της Κλέλιας, που τη φέρνει στα γυρίσματα. Είναι ένα υπέροχο μωρό. Κάθε φορά που τη βλέπω, της λέω ότι θα την κλέψω. Έστω να μου τη... δανείσει για λίγες ημέρες και θα την επιστρέψω. Μένουμε κοντά, στο Παγκράτι. Η Κοραλία είναι το γούρι μας».

Πόσων χρόνων είναι η δική σας κόρη;
«Είναι επτά και πηγαίνει στη Β' Δημοτικού. Είναι μικρή ακόμη, αλλά έχει περάσει ανεπιστρεπτί αυτή η μωρουδιακή ηλικία και μου λείπει»


Ευκαιρία να παίρνετε... δόση από την Κοραλία...
«Εγώ θα την κλέψω», είπε η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved