Γαρμπή – Σαμπάνης – Demy: Έκαναν πρεμιέρα και το gossip-tv ήταν εκεί! (exclusive video)
Showbiz

Γαρμπή – Σαμπάνης – Demy: Έκαναν πρεμιέρα και το gossip-tv ήταν εκεί! (exclusive video)

Η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Demy έκαναν πρεμιέρα και το gossip-tv.gr βρέθηκε στο Έναστρον λίγο πριν ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στην αθηναϊκή νύχτα.

Με χαμόγελο και θετική ενέργεια υπόσχονται να κάνουν το κοινό που θα τους επιλέξει για τη διασκέδασή του να περάσει όμορφες μουσικές βραδιές. Άλλωστε, είναι κάτι που ξέρουν να κάνουν και το κάνουν καλά.


Οι τρεις καλλιτέχνες, λοιπόν, μίλησαν για την συνεργασία τους και όχι μόνο…


Η Καίτη Γαρμπή συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής τον Γιώργο Σαμπάνη κι εκείνη μίλησε για όσα θα δούμε από εκείνους. Ακόμη, περιέγραψε τον τραγουδοποιό ως προσωπικότητα και ποια είναι τα στοιχεία που τον κάνουν ξεχωριστό. Η ερμηνεύτρια, μάλιστα, ανακοίνωσε και τη νέα της δουλειά και ανέφερε τα ονόματα των μεγάλων καλλιτεχνών με τους οποίους θα συνεργαστεί και είναι βέβαιο ότι αυτή η νέα της δουλειά θα κάνει αίσθηση.


Στο παρελθόν η Καίτη Γαρμπή είχε βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Αλήθεια θα το ξαναέκανε;


Ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς ετοιμάζεται σιγά-σιγά να υπηρετήσει στο Ναυτικό και η μαμά Καίτη, λοιπόν, περιέγραψε πώς θα βιώσει αυτήν τη στιγμή, αλλά και ποιο φαγητό θα του ετοιμάσει λίγο πριν την ορκωμοσία.


Ο Γιώργος Σαμπάνης με τη σειρά του μίλησε για την Καίτη Γαρμπή και μάλιστα τόνισε ότι είναι φίλη του, ενώ φυσικά και αναφέρθηκε στην Demy. O Γιώργος Σαμπάνης αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους μουσικοσυνθέτες, καθώς υπογράφει τη μουσική δεκάδων επιτυχιών μεγάλων ονομάτων. Εκείνος, λοιπόν, αναφέρθηκε σε αυτό και μάλιστα εξέφρασε με κάποιον τρόπο τον προβληματισμό του.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα talent shows. Γιατί, όμως, πιστεύει ότι είναι ακατάλληλος για κριτής και τι θεωρεί ότι χρειάζεται ένας καλλιτέχνης για να κάνει καριέρα;


Κι αν απορείς αν θα έγραφε μουσική για τη Eurovision ή θα μπορούσε να κάνει συνεργασία με κάποιον νέο rapper ή καλλιτέχνη της trap, απαντά και σε αυτό!


Η Demy από τη μεριά της μίλησε για τη συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Σαμπάνη, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για αυτό που θα παρουσιάσουν.

Ωστόσο, η Demy μας εξέπληξε με το νέο της χρώμα στα μαλλιά και με το κούρεμά της. Η τραγουδίστρια μίλησε, λοιπόν, γι’ αυτήν την αλλαγή, ενώ μάλιστα ανέφερε πως ούτε η μητέρα της αλλά ούτε και ο σύντροφός της δεν το έχουν δει ακόμη και δεν ξέρει καν πώς θα αντιδράσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved