Πλάκα: Η ερώτηση που την έκανε έξαλλη: «Αυτά τα θεωρώ βλακείες! Συγνώμη, αλλά δεν μου αρέσει»
Showbiz

Πλάκα: Η ερώτηση που την έκανε έξαλλη: «Αυτά τα θεωρώ βλακείες! Συγνώμη, αλλά δεν μου αρέσει»

Για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν την παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Πέτα τη φριτέζα».

Η Πηνελόπη Πλάκα μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση και αν θεωρεί πώς την επιλέγουν για αυτό ενώ έγινε έξαλλη όταν την ρώτησαν αν αισθάνεται… σέξι!


Είσαι μια πολύ όμορφη κι εντυπωσιακή γυναίκα. Έχεις την ανασφάλεια μήπως σε επιλέγουν απλώς για την εξωτερική σου εμφάνιση;
«Το θέμα είναι να καθιερωθείς, να ριζώσεις. Θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου κι αυτός να είναι ο λόγος που με επιλέγουν. Κι όχι λόγω εξωτερικής μου εμφάνισης, όπως λες. Το ότι μπαίνεις σε έναν χώρο, δεν σημαίνει ότι θα κρατήσει κιόλας. Για μένα, η διάρκεια μετράει. Η εμφάνιση δεν διαρκεί για πάντα. Για να παραμείνεις πρέπει να έχεις καλή και σωστή προσωπικότητα, αλλά και να έχεις να πεις κάτι πάνω στον τομέα της δουλειάς σου. Θέλω να εξελιχθώ. Κάνεις αυτή τη δουλειά, γιατί ίσως «βαριέσαι» την πραγματική σου ζωή και θες να ζήσεις ζωές άλλων ανθρώπων»


Και με την εξωτερική σου εμφάνιση, τι γίνεται; Αισθάνεσαι ότι είσαι σέξι;
«Όλα αυτά τα θεωρώ βλακείες! Συγνώμη, αλλά δεν μου αρέσει αυτός ο όρος και δεν τον αποδέχομαι καθόλου. Όχι, δεν αισθάνομαι έτσι. Να, βλέπεις, ούτε να το πω δεν θέλω. Μου φαίνεται απίστευτο και μόνο που ακούω να μου τον αποδίδουν. Υπάρχουν πολύ ωραιότερες κοπέλες από μένα! Τόσο απλά στο λέω. Δεν είναι αυτό το θέμα.»


Ποιο πιστεύεις ότι είναι το ωραιότερο σημείο επάνω σου;
«Νομίζω το βλέμμα! Επειδή είναι διεισδυτικό και έντονο.»


Τι σε σταμάτησε πια από το να μιλάς ανοιχτά για την προσωπική σου ζωή;
«Δεν φοβήθηκα τίποτα, απλά ένιωσα ότι δεν μου προσφέρει κάτι. Δεν με πάει παρακάτω. Όπως εσύ δεν θα το μοιραζόσουν με τον κόσμο, γιατί να το μοιραστώ εγώ;», λέει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved