Μενεγάκη: Ο διαφορετικός στολισμός στο σπίτι της- Μας έδειξε πώς στόλισε ακόμα και την εξώπορτά της
Showbiz

Μενεγάκη: Ο διαφορετικός στολισμός στο σπίτι της- Μας έδειξε πώς στόλισε ακόμα και την εξώπορτά της

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε σήμερα ότι επέλεξε φέτος να κάνει έναν διαφορετικό στολισμό στο σπίτι της με αφορμή τα Χριστούγεννα!

Η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της, τον σύζυγό της και καλούς φίλους στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στα Μελίσσια!

Η παρουσιάστρια είχε πει ότι κάθε χρόνο στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου, δηλαδή πριν τις 30 Νοεμβρίου και έτσι έκανε και φέτος!

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου μαζεύτηκαν συγγενείς και φίλοι στο σπίτι της στα Μελίσσια και όλοι μαζί το στόλισαν!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει: «Εντυπωσιάστηκα με τον στολισμό στο πλατό μας και δεν το περίμενα γιατί και εμείς χθες στολίσαμε στο σπίτι μας και εννοείται το ευχαριστήθηκα γιατί όταν το σπίτι σου γεμίζει με παιδιά τα δικά σου, των φίλων σου, συγγενείς και έχεις μία ωραία, αγαπησιάρικη και γιορτινή διάθεση… εμείς μετά από αυτό τι άλλο να μας συγκινήσει;»!

H Ελένη στολίζει κάθε χρόνο ένα μεγάλο δέντρο στο σαλόνι της, όμως όπως αποκάλυψε σήμερα έχει στολίσει και τον κήπο της με λαμπάκια και έχει στολίσει ακόμα και την εξώπορτά της, που άλλα χρόνια δεν το έκανε!

Δείτε τι αποκάλυψε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη για τον διαφορετικό στολισμό στο σπίτι της, αλλά και τι έχει βάλει στην εξώπορτά της που το έδειξε στον αέρα της εκπομπής της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved