Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο έρωτας της με τον Πασχαλάκη και οι πρώτες δηλώσεις (Photos)
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο έρωτας της με τον Πασχαλάκη και οι πρώτες δηλώσεις (Photos)

Εκτός από το θεατρικό της ντεμπούτο στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη, η Ειρήνη πρόκειται να εμφανιστεί στο Fix με τους Άντζελα Δημητρίου, Χρήστο Χολίδη και Γιώργο Γιαννιά.

Μάλιστα, η πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Τα επόμενα τριήμερα η Ειρήνη θα τα αφιερώσει αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη, καθώς ύστερα από τις παραστάσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα πηγαίνει κατευθείαν στο νυχτερινό κέντρο Fix, ενώ τις Κυριακές θα έχει απογευματινή παράσταση.


«Ακόμα δεν έχω προλάβει να βγω καθόλου στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσω καλύτερα την πόλη. Πριν από λίγες μέρες τελειώσαμε τις πρόβες μας στο θέατρο. Ύστερα ξεκίνησαν οι παραστάσεις, αλλά και οι πρόβες για το Fix. Οπότε δεν υπήρχε καθόλου χρόνος για βόλτες και χαλάρωση» εξομολογείται στο People.

Η Θεσσαλονίκη φαίνεται πως της πάει πολύ καθώς, πέρα από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις στο θέατρο και στο νυχτερινό κέντρο, υπάρχει η φήμη πως είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος


«Ποτέ δεν μου άρεσε να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όπως, επίσης, δεν είμαι από τις γυναίκες που γίνονται θέμα μέσα από τις σχέσεις τους, αλλά μέσα από τη δουλειά τους. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως τη συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου είμαι χαρούμενη για όλα όσα συμβαίνουν στα προσωπικά μου. Από εκεί και πέρα, δεν θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω αλλά ούτε και να διαψεύσω κάτι. Εξάλλου, δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που να αποδεικνύει αυτή τη στιγμή κάτι για τη ζωή μου. Όταν είμαι έτοιμη και σίγουρη για κάτι, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να κάνω μια δημόσια εμφάνιση. Δεν είμαι από τις γυναίκες που κρύβονται. Απλά ποτέ δεν μου άρεσε να προκαλώ με τη ζωή μου».

«Ο γάμος και τα παιδιά δεν είναι αυτοσκοπός»

«Σαφώς και έχω κάνει λάθη στη ζωή μου. Πάντα όμως άκουγα το ένστικτό μου. Αν δεν το είχα ακούσει και το είχα αγνοήσει, αυτή τη στιγμή θα ήμουν ήδη παντρεμένη και θα είχα παιδιά. Αλλά ευτυχώς που το άκουσα και δεν έκανα πράγματα πάνω στην τρέλα και τον ενθουσιασμό» αποκαλύπτει η ίδια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved