Μιζεράκη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τις φήμες για επανασύνδεση με τον Λεβεντάκη, που θα συζητηθούν
Showbiz

Μιζεράκη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τις φήμες για επανασύνδεση με τον Λεβεντάκη, που θα συζητηθούν

H Στέλλα Μιζεράκη απαντά στις φήμες για επανασύνδεση με τον Γιάννη Λεβεντάκη.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love απάντησε στο δημοσίευμα που βγήκε πριν λίγες μέρες και διέψευσε τις εν λόγω φήμες ότι έχει σχέση με τον Γιάννη Λεβεντάκη. Τι δήλωσε όμως που θα συζητηθεί;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αφορμή για της φήμες περί επανασύνδεσης στάθηκε ότι η νεαρή καλλονή, η οποία είχε τα γενέθλιά της διασκέδασε παρέα με τον πρώην αγαπημένο της σε νυχτερινό κέντρο «Bodega» στην Πετρούπολη, όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Ελένη Καρουσάκη και η Σαμπρίνα!

Η Στέλλα Μιζεράκη μιλώντας στην κάμερα του Happy Day είπε: «Πλέον θέλω να προστατεύω τα προσωπικά μου, γιατί στο παρελθόν δεν μου έχει κάνει και ό,τι καλύτερο στις σχέσεις που είχα. Δεν έχω κάτι αυτόν τον καιρό, είμαι μόνη μου, είμαι πάρα πολύ καλά.»

Και τόνισε: « Και μπορούμε να κάνουμε παρέα και με πρώην και με νυν. Εφόσον τα έχουμε καλά με όλους, μπορούμε να είμαστε όλοι φίλοι. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Την αγάπη μου, τα φιλιά μου.»!

Και με έντονο ύφος υπογράμμισε: « Κι όποιος θέλει να πει κάτι κακό για μένα πιστεύω πως θα του γυρίσει πίσω»!

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη αλλά και τις φωτογραφίες με τον πρώην αγαπημένο της που πυροδότησαν τις φήμες περί επανασύνδεσης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved