Νικολέττα Βλαβιανού: «Όταν δεν υπάρχουν λεφτά, δεν μπορεί να γίνει καλή τηλεόραση, ούτε καλό σινεμά»
Showbiz

Νικολέττα Βλαβιανού: «Όταν δεν υπάρχουν λεφτά, δεν μπορεί να γίνει καλή τηλεόραση, ούτε καλό σινεμά»

Η Νικολέτα Βλαβιανού δεν βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες της τηλεοπτικής σειράς «θα γίνει της πολυκατοικίας».

Η ηθοποιός μίλησε για ποιους λόγους δεν ανήκει στο καστ, ενώ αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές σειρές, στα sequel και τα remake.

Στην τηλεοπτική σειρά «θα γίνει της πολυκατοικίας» πώς συνέβη να μη σε δούμε στους συμμετέχοντες;

«Ήταν άλλο το κόνσεπτ, δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν να γίνει έτσι, με άλλους ηθοποιούς, κι εκείνοι που παίζουν, όπως ο Παύλος (Χαϊκάλης), είναι με άλλα ονόματα και ρόλους, που δεν νομίζω ότι πέτυχε αυτό το... άλλο. Έχουμε πει κάτι για το σίριαλ «Έλα στη θέση μου», στον Alpha είμαστε σε εκκρεμότητα, θα δούμε..».

- Εννοείς ότι δεν έχει την επιτυχία που είχε κάνει τότε το σίριαλ «Πολυκατοικία», του οποίου το σενάριο ήταν η αρχική ιδέα της κατ' επέκταση τωρινής σειράς;

Η «Πολυκατοικία», το πρώτο σίριαλ, έπαιξε και με το κλείσιμο του Mega πάρα πολλά χρόνια και απέκτησε οπαδούς, συνδέθηκε ο κόσμος με τους ρόλους αυτούς. Αυτό δεν γίνεται εύκολα, τις συνταγές της επιτυχίας, άμα τις ξέραμε, θα τις κάναμε όλοι και όλες τις φορές».

- Τα sequel και τα remake πιστεύεις ότι ωφελούν πλέον; Οι παλιές συνταγές είναι δοκιμασμένες για να συνεχιστεί η επιτυχία;

«Σε ορισμένα πράγματα, ναι, αλλά σε άλλα... Τώρα πήραν μόνο το όνομα της «Πολυκατοικίας» και τα άλλαξαν όλα, δεν ήταν το ίδιο. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που συνεχίσαμε, είναι ορισμένοι από εκείνους τότε, αλλά με άλλο ρόλο, άρα ούτε αυτοί. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό ήταν sequel. Ήταν μια καινούργια «Πολυκατοικία». Το σίριαλ «Λόγω τιμής» κανονικά θα έπρεπε να «πάει». Δεν έχω το χρόνο να παρακολουθήσω τηλεόραση, δεν προλαβαίνω.

-Τα σίριαλ, στην πλειοψηφία τους πλέον, στελεχώνονται από νέους ηθοποιούς, άγνωστους στο ευρύ κοινό.

«Αυτό που παρατηρώ, είναι πως όταν δεν υπάρχουν λεφτά, δεν μπορεί να γίνει καλή τηλεόραση, ούτε καλό σινεμά, διότι είναι δύο κλάδοι που θέλουν χρήματα για να κινηθεί η μηχανή. Δεν είναι όπως,. στο θέατρο, που μπορείς να βάλεις τον ηθοποιό με ένα καλό σκηνικό και τέλος. Η τηλεόραση και το σινεμά θέλουν καλά μηχανήματα, φώτα, είναι ακριβό «σπορ», το οποίο δεν μπορούμε να το κάνουμε, μπορούσαμε την εποχή που ήταν πολλά τα λεφτά. Δεν μπορούν να εξαντλούν τους σεναριογράφους, να γράφουν για δύο φορές την εβδομάδα ή για καθημερινά. Το βρίσκεις λογικό; Είναι εξάντληση».

-Γίνονται «αναμασήματα»;

«Αναγκαστικά, δεν προλαβαίνουν οι άνθρωποι να γράψουν. Οι πολλοί καλοί ηθοποιοί, οι τοπ, από την άλλη μεριά, δεν μπορούν να ασχοληθούν με δεκάωρα γυρίσματα, γιατί τόσο έχουν γίνει, με ελάχιστα χρήματα. Έχουν καταντήσει να παίρνουν παραπάνω λεφτά στο θέατρο, απ' ό,τι στην τηλεόραση», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved