Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν είχα το όνειρο να γίνω ηθοποιός, μου βγήκε μετά» (Photos)
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν είχα το όνειρο να γίνω ηθοποιός, μου βγήκε μετά» (Photos)

Ο Κώστας Φραγκολιάς δεν είχε όνειρο να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά ήταν κάτι που προέκυψε στην πορεία της ζωής του και μεγαλώνοντας κατάλαβε ότι είναι εκείνο με το οποίο θέλει να ασχοληθεί.

Ο ίδιος μίλησε για το αν του έχει τύχει κακή ατμόσφαιρα πίσω από τη σκηνή, αν είναι καλός συνεργάτης και για τους λόγους που πιστεύει ότι δεν του γίνονται προτάσεις για σίριαλ.

-Υπάρχει κάποιο θεατρικό είδος που σε έλκει περισσότερο και σου αρέσει να παίζεις;

«Μου αρέσουν και τα δύο είδη θεάτρου, το δράμα και η κωμωδία. Σίγουρα, στην κωμωδία περνάς πιο ωραία, είναι πιο ευχάριστο το κλίμα και αν όντως είναι καλοί οι συνάδελφοι μεταξύ τους, αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το δράμα έχει πιο ψάξιμο, «ανοίγει» πιο πολύ το μυαλό, το κεφάλι σου, μπαίνεις σε ακραίες καταστάσεις ανθρώπων που δεν, τις έχεις ζήσει. Το δράμα είναι πιο ψαγμένο».

- Σου έχει τύχει κακή ατμόσφαιρα πίσω από σκηνή;

«Ευτυχώς, μέχρι τώρα, δόξα τω θεώ, δεν μου έχει τύχει, ποτέ. Δεν έχω τη μεγάλη εμπειρία, αλλά, ευτυχώς, κακό καμαρίνι δεν μου έχει τύχει κι εύχομαι να μη μου τύχει ποτέ».

-Αυτό πώς το πετυχαίνεις;

«Δεν αφορά και δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αυτό, αλλά γενικά από τους συντελεστές που περιλαμβάνονται σε μια παράσταση. Κοιτάζω να είμαι επαγγελματίας και να σέβομαι τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζομαι έναν κοινό χώρο για κάποιες ώρες. Ευτυχώς, βαίνουμε καλώς, δεν μου έχουν τύχει άσχημες καταστάσεις».

- Είσαι καλός συνεργάτης;

«Δεν το έχω σκεφτεί αυτό, αλλά φαντάζομαι ναι...».

-Το ότι καθημερινά βρίσκεσαι στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, είναι κάτι που σε δεσμεύει στο να κάνεις σίριαλ;

«Νομίζω ναι. Οι άνθρωποι που επιλέγουν ηθοποιούς για τα σίριαλ, σίγουρα δεν θα θέλουν έναν που προβάλλεται κάπου αλλού κάθε μέρα».

- Αυτός πιστεύεις ότι είναι ο λόγος που δεν σου γίνονται προτάσεις για τηλεοπτικό σίριαλ;

«Όχι, δεν μου γίνονται προτάσεΐ5 για τηλεοπτικά σίριαλ. Μπορεί στο μυαλό τους να έχουν ότι δουλεύω, είμαι στην τηλεόραση. Αν μπεις σ' ένα σίριαλ, σε μια άλλη ζώνη, όταν είσαι ήδη το πρωί... δεν ξέρω αν το αποδέχονται αυτό. Οι πιο πολλοί θέλουν το μυστήριο, έχουν φτιάξει ένα ρόλο και θέλουν αυτό. Δεν μπορείς να είσαι σε πρωινή εκπομπή και να είσαι ο εαυτός σου. Είναι αυτό το «κάψιμο», δεν μπορεί να σε βλέπει ο άλλος «φάτσα κάρτα» συνέχεια. Βέβαια, δεν ξέρω αν παρακολουθούν οι ίδιοι άνθρωποι το πρωί και το βράδυ».

- Αν ήσουν σε θέση να διαλέξεις ανάμεσα στην πρωινή εκπομπή που βρίσκεσαι και σε σίριαλ, τι θα επέλεγες;

«Αν είχα αυτή τη δυνατότητα, θα επέλεγα να κάνω σίριαλ. Μεγαλώνοντας είμαι πιο κοντά στην υποκριτική, έχω και περισσότερη εμπειρία πια, πιστεύω περισσότερο σε μένα, στον εαυτό μου, κάτι που παλαιότερα δεν το πίστευα τόσο. Δεν είχα το όνειρο να γίνω ηθοποιός, μου βγήκε μετά. Το όνειρο μου, αυτό που ήθελα, ήταν να ταξιδεύω, να γυρίζω τον κόσμο, να έβλεπα άλλα ήθη, έθιμα και λαούς. Ευτυχώς, στάθηκα τυχερός και ευλογημένος, γιατί μέσω του μόντελινγκ έκανα τα ταξίδια μου και όχι μόνο, και από άλλες ευκαιρίες και περιπτώσεις ταξίδεψα αρκετά. Δεύτερο βήμα στη ζωή μου είναι η υποκριτική, με ενδιαφέρει, μου αρέσει, περνάω ωραία, νιώθω καλά, γεμίζει το μέσα μου», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved