Στέλιος Διονυσίου: «Δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο. Έχω βρει το στήριγμά μου» (Photos)
Showbiz

Στέλιος Διονυσίου: «Δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο. Έχω βρει το στήριγμά μου» (Photos)

O Στέλιος Διονυσίου εκτός από επιτυχημένος τραγουδιστής, είναι και πατέρας δύο παιδιών, τα οποία ζουν με την πρώην σύζυγό του μόνιμα στο Λονδίνο.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε συγκινημένος πως του λείπουν πολύ και ότι περιμένει τα Χριστούγεννα για να σμίξουν ξανά, ενώ μίλησε και για τη σύντροφο του Αγνή, με την οποία έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου.

Χριστούγεννα έρχονται, πώς θα περάσετε τις γιορτές;

«Χαίρομαι πολύ γιατί έρχονται τα παιδάκια μου από την Αγγλία και θα τα περάσουμε όλοι μαζί οικογενειακά, και με την πρώην σύζυγο μου που έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Τις περιμένω αυτές τις ημέρες ανυπόμονα. Θα ήθελα να έχω κοντά μου τα παιδάκια μου στην Ελλάδα διότι βρίσκονται στην εφηβεία και θα ήταν καλό να έχουν και τους δύο γονείς μαζί. Δέχτηκα με κρύα καρδιά να φύγουν στο Λονδίνο, αλλά θεωρώ ότι εκεί θα έχουν καλύτερες ευκαιρίες».

Έχουν πάρει και τα παιδιά σας το «μικρόβιο» της μουσικής από την οικογένεια;

«Η κόρη μου η Στέλλα τραγούδησε ένα τραγούδι σε σχολική γιορτή και χάρηκα πάρα πολύ. Θα ήθελα να ασχοληθεί με τη μουσική και να βγει μια γυναίκα Διονυσίου τραγουδίστρια. Να συνεχιστεί η παράδοση».

Εδώ και τρία χρόνια είναι γνωστό ότι έχετε σχέση με την Αγνή Καλουμένου, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια. Πώς τα πηγαίνετε;

«Με την Αγνή γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά. Την άκουσα ως τραγουδίστρια, μου άρεσε ως φωνή και την πήρα μαζί μου στις περιοδείες. Μέσα από τη συνεργασία μας προέκυψε η ερωτική μας σχέση. Είναι πολύ χαμηλών τόνων κορίτσι».

Θα κάνατε έναν δεύτερο γάμο;

«Δεν αποκλείω έναν δεύτερο γάμο. Μακάρι να έχω στη ζωή μου την Αγνή δίπλα μου, με σέβεται, με αγαπάει, με προσέχει. Έχω βρει το στήριγμα μου».

Κλείνοντας, θα ήθελα να μου πείτε δυο λόγια και για τη νέα δισκογραφική δουλειά σας.

«Κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό μια δουλειά σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Φίλιππου Γράψα, δύο άνθρωποι που με έχουν σημαδέψει στην καριέρα μου. «Γυρνάω σελίδα» λέγεται ο νέος μου δίσκος και είναι σημαδιακός ο τίτλος για εμένα. Έχει μέσα 10 υπέροχα τραγούδια και κυκλοφορεί από τη Heaven. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πάει καλά», είπε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved