Κατερίνα Διδασκάλου: «Μεγαλώνω όμορφα, γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου» (photos)
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Μεγαλώνω όμορφα, γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου» (photos)

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για τις «Άγριες Μέλισσες», είχε πει ότι είναι ένα ξέφωτο μετά το τόσο σκοτάδι.

«Τι ωραίο που είναι αυτό που είπε… Τον ευχαριστούμε! Οι «Μέλισσες» έφεραν μια τηλεοπτική άνοιξη που την είχαμε απόλυτη ανάγκη. Και χαίρομαι πολύ που αποτελώ ένα κομμάτι τους. Πάρα πολύ» τόνισε η Κατερίνα Διδασκάλου στην Real.

-Έχεις «κάψει» πολλά χιλιόμετρα στο σανίδι, στο πανί και στο γυαλί, αλλά τώρα έπεσαν πάνω σου πιο δυνατά από ποτέ οι προβολείς. Δεν ήξερα, ας πούμε, πως είσαι και γιαγιά!

«Εχω κάνει δύο γάμους, έχω τρία υπέροχα παιδιά που λατρεύω και τρία θαυμάσια εγγόνια που με έχουν ξετρελάνει - ο μικρός είναι μόλις έξι μηνών. Είμαι χορτάτη και στη ζωή και στη δουλειά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιμένω τα «δώρα» που έρχονται - όπως οι «Αγριες μέλισσες».»

- Μια γιαγιά που δεν φαίνεται γιαγιά.

«Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά μεγαλώνω, Βασίλη μου γλυκέ. Μεγαλώνω και «πλουτίζω» και ως ηθοποιός και ως μαμά και ως γιαγιά... Μεγαλώνω όμορφα, γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Κάνω καλές σκέψεις και απέχω από οτιδήποτε τοξικό.»

- Η είδηση ότι φιλοξενείς στο σπίτι σου έναν άντρα δημιούργησε πάλι αίσθηση. Και λέω πάλι, γιατί είναι κάτι που το γνωρίζουμε καιρό...

«Μου ζήτησαν να επιβεβαιώσω κάτι που ισχύει όντως πολύ καιρό και το έκανα. Δεν έχωνα κρύψω κάτι. Εδώ και πέντε χρόνια έχει γίνει αυτό και τώρα έπεσε ξανά φως πάνω του. Δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω μια πράξη μου. Την ένιωσα και την έκανα κι ελπίζω να είμαι παράδειγμα προς μίμηση, γιατί υπάρχουν πολλοί άστεγοι στον δρόμο. Πρέπει να τείνουμε χέρι-βοηθείας όλοι μας!»

-Άφησαν υπονοούμενα πως δεν πρόκειται για απλή συγκατοίκηση, Κατερίνα.

«Για όνομα! Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω! Του έχω παραχωρήσει έναν χώρο, είναι ένας μεγάλος κύριος ο οποίος βοηθά στο σπίτι»

-Να τολμήσω να ρωτήσω αν είσαι μόνη σου;

«Να τολμήσεις! Είμαι μόνη μου, Βασίλη μου.»

-Περιμένοντας;

«Περιμένοντας τον Γκοντό, περιμένοντας τους βαρβάρους τι άλλο τίτλο να σκεφτώ (σ.σ.: γελάει); Δεν περιμένω κάτι. Όλα έρχονται στην ώρα τους, όταν δεν τα εκβιάζεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved