Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Είμαι τρελά ευτυχισμένη» (photos)
Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Είμαι τρελά ευτυχισμένη» (photos)

Για δεύτερη φορά μανούλα θα γίνει η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη!

Το εξομολογείται μάλιστα η ίδια στο στενό της περιβάλλον. Η Ιταλίδα παρουσιάστρια, μαζί με τον σύζυγο της Άρη Γούτο και την πρωτότοκη κόρη τους Μαιρούλα -όπως την αποκαλούν- ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το νεότερο μέλος της οικογένειας. Η Μαίρη είναι μόλις ενάμισι έτους αλλά και οι δύο ήθελαν γρήγορα ένα δεύτερο παιδί, οπότε νιώθουν πολύ τυχεροί που το όνειρο τους γίνεται πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο επιχειρηματίας σύζυγος της Φλόριντα, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των επενδύσεων και του real estate, θέλει πάρα πολύ και ένα τρίτο παιδί. Από την άλλη, εκείνη πατάει... φρένο, καθώς θεωρεί ότι μετά από δύο παιδιά νιώθει πλήρης. Επειδή, όμως κανείς δεν μπορεί να τα προκαθορίσει εύκολα αυτά, για την ώρα και οι δύο μιλούν για το δεύτερο που περιμένουν με μεγάλη χαρά.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αυτό το διάστημα παραμένει ήρεμη, χωρίς να αναλαμβάνει μεγάλο όγκο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προς το παρόν, ετοιμάζει το δικό της κανάλι στο youtube το οποίο θα είναι στον αέρα σε λίγες ημέρες και θα περιλαμβάνει πρωτότυπες συμβουλές μακιγιάζ, αλλά και σπάνιες ιταλικές συνταγές μαγειρικής. Το κορίτσι με το ιταλικό ταμπεραμέντο είναι μια πολύ στοργική μητέρα που απολαμβάνει να αφιερώνει πολλές ώρες στην κόρη της. Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγο της, κανείς από τους δύο, την ημέρα της γνωριμίας τους δεν φανταζόταν όσα θα επακολουθούσαν. Τα φετινά Χριστούγεννα η οικογένεια Γούτου δεν θα κάνει παρά κοντινές αποδράσεις, λόγω της εγκυμοσύνης της Φλορίντα. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, φρόντισε να στολίσει νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς αυτή η περίοδος αναμένεται να είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved