Μελέτης Ηλίας: Μαρτυρά «μυστικά» από το… «Κρατάς μυστικό» (photos)
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Μαρτυρά «μυστικά» από το… «Κρατάς μυστικό» (photos)

Ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha, «Κρατάς μυστικό» αποκαλύπτει κάποια από τα… μυστικά της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 7 Μέρες TV απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την πλοκή του σίριαλ, αλλά και τις εξελίξεις που θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

-Η Τζένη χωρίζει τον Αριστείδη και τον στέλνει στην ερωμένη του.

«Ο Αριστείδης, ενώ στην αρχή είναι πολύ χαλαρός και δεν τον πολυνοιάζει, αρχίζει να έχει κάποιες σημαντικές δυσκολίες και μία από αυτές είναι ότι πηγαίνει στο σπίτι της Λίζας και αντιμετωπίζει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό πού περίμενε».

-Θα σκεφτεί πώς θα την κερδίσει πίσω;

«Ναι! Μόνο όταν χάνεις κάτι το εκτιμάς.»

-Αυτή η αλλαγή θα τον βάλει στον ίσιο δρόμο;

«Η πρόθεση είναι αυτή αλλά επειδή είναι καλοπερασάκιας θέλει να τα συνδυάζει όλα. Οπότε υπάρχει ένα διαβολάκι κι ένα αγγελάκι μέσα του που δεν τον αφήνουν να αγιάσει. Το ένα του λέει πήγαινε στη γυναίκα σου, το άλλο κάνε τη ζωή σου.»

-Η Τζένη θα σε αφήσει να τρως εκεί.

«Είναι διχασμένη, γιατί από τη μια είναι ο πατέρας του παιδιού της και από την άλλη είναι αυτός που την κοροϊδεύει χρόνια. Όλα υπάρχουν στο μυαλό της.»

-Θα δούμε τις ιστορίες να μπλέκονται σε ένα κεντρικό μυστικό;

«Όλο αυτό έχει μια τεράστια ανατροπή, την οποία όταν διάβασα στα σενάρια σοκαρίστηκα λίγο. Η ανατροπή που έρχεται είναι πέρα από τη δική μου τουλάχιστον φαντασία. Επεισόδιο το επεισόδιο αρχίζει να κλείνει αυτός ο κύκλος και συνδέονται όντως όλες οι ιστορίες. Ουσιαστικά εμείς αυτά που γυρνάμε τώρα είναι προς αυτή την κατάσταση δεν μπορώ όμως να πω πολλά! Σκέψου όμως ότι αν αυτό το σενάριο προξένησε σε εμένα που είμαι λίγο υποψιασμένος τόσο μεγάλη εντύπωση, είναι σίγουρα μια πρόκληση για να το δεις.»

-Τι σε κέρδισε στη σειρά;

«Κατ' αρχάς είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση τον Αντώνη Αγγελόπουλο. Έχει στη δουλειά του μια πειθαρχία που σπάνια συναντάς. Από εκεί και πέρα, εμένα μου αρέσει που κάνει εξωτερικά γυρίσματα γιατί πέντε χρόνια ιδρυματοποιηθήκαμε λίγο στο «Σόι». Σκέψου έναν ηθοποιό που αλλάζει δουλειά ανά τρίμηνο να είναι επί πέντε χρόνια κλεισμένος στο ίδιο πλατό!»

-Δύσκολος αυτός ο αποχωρισμός;

«Όταν τελειώναμε τα γυρίσματα, μας είχε πιάσει κάτι με αποκορύφωση το τελευταίο επεισόδιο που συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα έχει άλλο, αυτό ήταν. Ήταν δύσκολος ο αποχωρισμός για την ανθρώπινη σχέση. Το ότι δεν θα ξαναβρισκόμασταν όλοι μαζί και δεν μιλάω μόνο για τους ηθοποιούς, αλλά για όλους τους ανθρώπους της παραγωγής και για το συνεργείο.»

-Θα ήθελες την επιστροφή της σειράς;

«Δεν λέω όχι. Είναι μια δουλειά που μου άρεσε. Δεν είναι πάντα αυτονόητο αυτό. Επίσης, είναι μια δουλειά που την αγάπησε πάρα πολύ ο κόσμος και νομίζω ότι είναι η ανάγκη, του κόσμου που έχει , δημιουργήσει αυτή τη φημολογία. Δεν θα έλεγα όχι στην επιστροφή της σε κάποια χθόνια. Θα μπορούσε να γίνει ένα επετειακό για παράδειγμα σε πέντε χρόνια, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να τους μαζέψεις όλους αυτούς! (γέλιο)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved