Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Αποκάλυψε αν η... μουρμούρα είναι το αλατοπίπερο σε μια σχέση (Photos)
Showbiz

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Αποκάλυψε αν η... μουρμούρα είναι το αλατοπίπερο σε μια σχέση (Photos)

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ο ίδιος έχει δηλώσει χαρούμενος που η σειρά συνεχίστηκε και όπως είπε με μεγάλη του χαρά θα συνέχιζε και του χρόνου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε τι είναι αυτό που του αρέσει στον ήρωα που υποδύεται, ποια είναι η σκηνή «μουρμούρας» που θα ήθελε να γυριστεί στη σειρά και αν θεωρεί πως η «μουρμούρα» είναι το αλατοπίπερο σε μια σχέση.

Τι σου αρέσει περισσότερο στον ρόλο του Αγγέλου που υποδύεσαι;

Ο Άγγελος είναι ένας άνθρωπος αρκετά μακριά από εμένα. Σιγά-σιγά αρχίζω και τον φέρνω στα νερά μου. Είναι ένας ρομαντικός άντρας, που αγαπάει την κοπέλα του και μπορεί να κάνει τα πάντα γι' αυτήν. Είναι λίγο μαλθακός, το οποίο το παραδέχεται, και αυτό είναι πολύ ωραίο και ρομαντικό. Αυτό το στοιχείο του ρομαντισμού που έχει ο Άγγελος μου αρέσει πολύ.

Αυτό το έχετε κοινό;

Ναι, είναι κάτι κοινό που έχουμε. Τώρα, στα άλλα στοιχεία και χαρακτηριστικά, είμαι αρκετά μακριά.

Ποια είναι για σένα η πιο χαρακτηριστική σκηνή μουρμούρας για ένα ζευγάρι που θα ήθελες να γυριστεί σαν ιστορία στη σειρά;

Νομίζω ότι οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας είναι αρκετά χαρακτηριστική, κάτι που υπάρχει έτσι κι αλλιώς συνεχώς στα επεισόδια της «Μουρμούρας».

Ζηλοτυπίες που αφορούν το κτητικό της υπόθεσης των ζευγαριών. Μετά, ίσως τα πιο προσωπικά ζητήματα, τα οποία αφορούν ερωτικά χαρακτηριστικά που μπορεί να γίνονται σκηνές γκρίνιας.

Θεωρείς ότι η μουρμούρα είναι το αλατοπίπερο σε μία σχέση ή θες να την αποφεύγεις;

Είναι αναπόφευκτο νομίζω. Εγώ θέλω να την αποφεύγω, θεωρώ πως δεν ζηλεύω γενικότερα, αλλά μάλλον κακώς το πιστεύω γιατί όλοι μας λίγο-πολύ ζηλεύουμε.

Η μουρμούρα, όμως, η οποία είναι καλοπροαίρετη, είναι όντως το αλατοπίπερο. Το να τσιγκλίζεις το ταίρι σου για πράγματα για να το κρατάς σε εγρήγορση, αλλά καλοπροαίρετα και όχι με κακία, νομίζω πως είναι το αλατοπίπερο. Αν όμως υπάρχει εμπάθεια, εμμονή και τάση για τσακωμό, δεν ισχύει αυτό, είπε στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved