Μαρία Αλιφέρη: Το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή και ο «διωγμός» της από την τηλεόραση (Photos)
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: Το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή και ο «διωγμός» της από την τηλεόραση (Photos)

Για τη ζωή της, το τροχαίο που έφερα τα πάνω – κάτω αλλά και για την απουσία της από τη μικρή οθόνη, μίλησε η Μαρία Αλιφέρη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε τόσο για το «διωγ­μό» της από την τηλεόραση, όσο και για το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή, ενώ μοιράστηκε και την άποψη της για τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Αν έχεις επίγνωση, και από αρκετά νωρίς, όπως συνέβη να έχω εγώ, ότι είμαι περαστική από εδώ, τότε όλα είναι ένα ταξίδι και τίποτα άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην αρχή της συνέντευξής τη μιλώντας για τη σχέ­ση της με το χρόνο.

Η Μαρία Αλιφέρη περιέγραψε το πώς μπήκε στη ζωή της η υποκριτική, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο της απομάκρυνσής της στις αρχές της δεκαετίας του '80 από τη δημόσια τηλεόραση, όταν στην εξουσία ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ.

«Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου, αλλά θεωρήθηκε ότι είμαι δημιούργημα ή σύμβολο της Δεξιάς, οπότε έπρεπε να δημι­ουργήσουν τα δικά τους σύμβολα [...] Δέκα χρόνια μετά είπα "καλημέρα σας". Εννέα χρό­νια ώσπου να έρθει η ιδιωτική τηλεόραση, δεν μπορούσα να βγω να πω για παράδειγμα ότι παίζω θέατρο. Δεν έχω δώσει πουθενά συνέ­ντευξη. Αν ψάξετε αυτά τα εννέα χρόνια, δεν υπάρχω πουθενά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Αλιφέρη.

Όσο για το αν την πλήγωσε η απομάκρυνση εκείνη, παραδέχθηκε: «Με στεναχώρησε πολύ. Απλώς δεν το φώναξα, δεν το παραπονέθηκα δη­μόσια και δεν το αντάλλαξα αν και είχα προσφορές ξεπουλήματος».

Αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις και την εικόνα της, η γνωστή ηθοποιός είπε ότι δεν έχει παρέμβει ποτέ στο πρόσωπο της. «Δεν μπορώ να κρυφτώ από μένα, άρα δεν μπορώ από κα­νέναν [...] Δεν περιέφερα ποτέ την όποια μου εμφάνιση, ούτε τόκισα σε αυτήν ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Αλιφέρη πριν από λίγα χρό­νια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύ­χημα και αντιμετώπισε πολύ σο­βαρά προβλήματα υγείας. Στη συνέντευξη της χαρακτήρισε «ωραία εμπειρία» το σοβαρό τροχαίο που είχε και ήρθε αντιμέτωπη με το θάνα­το, λέγοντας πως όταν έβγαινε από την εντατι­κή, όπου νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες, είπε:

«Ευχομαι όποιου το αντέχει να το περάσει. Γιατί έτσι επιβεβαιώνεται ότι δεν είμα­στε αθάνατοι! Πήγα και ήρθα! Τραυ­ματίστηκα πολύ σοβαρά. Ήταν μια ωραία εμπειρία, γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι ξε­χνιόμαστε και ζούμε σαν να είμαστε αθάνατοι και δεν αξιο­ποιούμε το χρό­νο μας».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved