Από την Παπαρίζου και τη Φουρέιρα, χορεύτρια στις ΗΠΑ! (photos)
Showbiz

Από την Παπαρίζου και τη Φουρέιρα, χορεύτρια στις ΗΠΑ! (photos)

Πριν από 2,5 χρόνια αποφάσισε ν' αφήσει την Ελλάδα για να "μεταναστεύσει" στις ΗΠΑ μ' έναν και μοναδικό σκοπό. Να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Από μικρή ήθελε να χορεύει δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες! Ο χόρος για εκείνη είναι μια έκφραση ελευθερίας της. Η κορυφαία.

Το όνομά της είναι Παρασκευή Καραταΐδου και μιλάει για τη ζωή στις ΗΠΑ, τις ευκαιρίες και τα όνειρα που συνεχίζει να έχει στη Νέα Υόρκη, στην οποία είναι μόνιμη κάτοικος.

«Αναπολώ την Ελλάδα αλλά εδώ εάν δουλέψεις σκληρά και αγαπάς αυτό που κάνεις θα πετύχεις. Είναι δύσκολο, είναι άλλοι οι ρυθμοί ζωής και δουλειάς. Δεν υπάρχει χρόνος για εσένα», μας λέει αρχικά η νεαρή χορεύτρια. Στην Ελλάδα άφησε πίσω ωραίες δουλειές και συνεργασίες μοναδικές όπως εκείνη με την Έλενα Παπαρίζου και με την Ελένη Φουρέιρα.

Χόρεψε δίπλα τους στην Αθήνα και στην επαρχία και μόνο καλά λόγια έχει να πει για εκείνες. «Η Παπαρίζου είναι η αγαπημένη μου Έλενα. Την θυαμάζω. Μ' έχει βοηθήσει πάρα πολύ και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Μαζί της χόρεψα σε πολλά μέρη της Ελλάδος, όπως στην Κατερίνη, στο Ναύπλιο, στη Μύκονο, στον Έβρο... Η Έλενα έχει φοβερή φωνή αλλά είναι και υπέροχος άνθρωπος. Εάν δουλεύεις μαζί της είναι πηγή έμπνευσης για σένα. Σου δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα η συνεργασία αυτή», σημειώνει για την Έλενα Παπαρίζου.



Η Φουρέιρα είναι άλλη περίπτωση: «Η Ελένη είναι από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες που έχω γνωρίσει. Το performance της στη σκηνή συναγωνίζεται καλλιτέχνες παγκοσμίου επιπέδου. Ως άνθρωπος θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα, να γελάσεις με τα αστεία της. Είναι απλό κορίτσι και δουλεύει πολύ σκληρά. Δεν έχει φτάσει τυχαία ως εδώ φυσικά. Χόρευα μαζί της για αρκετούς μήνες στο "Fantasia live ", έχω ταξιδέψει στην επαρχία για διάφορα live shows ενώ χόρεψα σε δύο βιντεοκλιπ της και έχω εμφανιστεί σε shows όπως το Rising star. Η έντονη παρουσία της στη σκηνή με έκανε να θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερη όσο χόρευα δίπλα της».

Στην Ελλάδα είναι η οικογένεια της και ο πατέρας της, Κυριάκος Καραταϊδης, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, αλλά στις ΗΠΑ είναι η νέα της ζωή και οι προκλήσεις. «Η Αμερική είναι η χώρα των ευκαιριών αλλά και της σκληρής δουλειάς. Είμαι τυχερή και έως τώρα έχω πολύ καλές συνεργασίες. Δούλεψα για το Power Premiere Show Season 6 με χορογράφο την Tweet Boogie. Είμαι τυχερή που έχω χορέψει για τον 50 Cent, για τον Trey Songz, την Alicia Myers και τον Jeremih στο Madishon Square Garden», μας λέει η Παρασκευή.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως δούλεψε για την Marie Forleo που είναι motivation speaker στις ΗΠΑ και το show είχε ως "θέμα" το νέο της βιβλίο με τίτλο: "everything is figureoutable" αλλά και με την τραγουδίστρια Melii. Έδρα της είναι η Νέα Υόρκη αλλά έχει χορέψει στο Λος Άντζελες, στο Μαϊάμι, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Ντάλας, στη Νέα Ορλεάνη και στο Σαν Αντόνιο!

Όταν ήταν πιο μικρή αισθανόταν ντροπή όταν χόρευε αλλά ο χορός για εκείνη εδώ και χρόνια είναι: «Ζωή, πάθος,τεχνική, ιστορίες,ενέργεια! Είναι έκφραση της ψυχής μου. Ο χορός μού βγάζει τον πραγματικό μου εαυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved