Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Πέρασαν σοβαρή κρίση στη σχέση τους! Τι συνέβη; (photos)
Showbiz

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Πέρασαν σοβαρή κρίση στη σχέση τους! Τι συνέβη; (photos)

Όλα έδειχναν καλά για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού το προηγούμενο διάστημα όμως η αλήθεια ήταν άλλη! 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Secret, πέρασε μία πολύ σοβαρή κρίση στη σχέση του την οποία φρόντισαν από κοινού οι δύο ηθοποιοί να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως, πέρασαν αρκετά δύσκολα μέχρι τελικά να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα και να συζητήσουν τα όποια προβλήματα είχαν παρουσιαστεί ανάμεσά τους ώστε να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν την όλη κατάσταση.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά από αρκετές προσπάθειες και κόπο και από τις δύο πλευρές, οι δυο τους κατάφεραν να αντιστρέψουν τις συνέπειες σε ό,τι είχε να κάνει με την κρίση που αντιμετώπισε η σχέση τους και να έρθουν ακόμα πιο κοντά αφού κατάφεραν να κατανοήσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και είναι αχώριστο ακόμα και στα επαγγελματικά αφού εκτός από την παράσταση Από Σμύρνη Σαλονίκη όπου συμπρωταγωνιστούν, κάνουν και αρκετές κοινές επαγγελματικές επιλογές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved