Αναστασοπούλου: «Για 7 χρόνια, πήγαινα στο Αστυνομικό Τμήμα και είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα»
Showbiz

Αναστασοπούλου: «Για 7 χρόνια, πήγαινα στο Αστυνομικό Τμήμα και είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα»

Στον καναπέ της εκπομπής DOT βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και μίλησε για όλα και κυρίως για τον μεγάλο έρωτα που βιώνει με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο.

Η ηθοποιός αφού μίλησε για την παράσταση «Παριζιάνα» όπου πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε στην ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή που έχει στο πλευρό του συζύγου της Φώτη Μπερνάντο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Δεν σκοπεύει όμως να μεγαλώσει και άλλο την οικογένειά τους, καθώς όπως δήλωσε: «Δεν θέλω να κάνω και τρίτο παιδί γιατί θέλω να χαρώ τον άντρα μου». Όπως παραδέχτηκε δημόσια, είναι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της και θέλει να έχει στο μέλλον χρόνο για να κάνουν πράγματα μαζί και να χαίρονται την ευτυχία τους.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε με λεπτομέρειες και για τον πολιτικό τους γάμο, αποκαλύπτοντας και τον τρόπο που κατάφεραν να κρατήσουν την τελετή μυστική ώστε να μην δει τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης, αναφέρθηκε και σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν της είχε απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα μιας και είχε συλληφθεί. Δείτε τι ακριβώς αποκάλυψε η ηθοποιός στην τηλεοπτική της συνέντευξη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved