Το τελευταίο αντίο στην Καίτη Χωματά
Showbiz

Το τελευταίο αντίο στην Καίτη Χωματά

Tην Καίτη Χωματά αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια του «Νέου Κύματος» άφησε την τελευταία της πνοή της την Κυριακή, στα 64 της χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο.

«Το αστέρι της Καιτούλας θα λάμπει πάντα», είπε η καλή της φίλη και συνάδελφός της Πόπη Αστεριάδη. «Η Καίτη είχε μεγάλη δύναμη γι’ αυτό άντεξε τόσα χρόνια. Ζούσε από το τραγούδι. Δεν το έβαζε κάτω ποτέ.», δήλωσε συγκινημένη.

Όσοι βρέθηκαν στο Νεκροταφείο Ηλιούπολης μίλησαν για την Κάιτη Χωματά με τα καλύτερα λόγια. Λόγια αληθινά όπως έλεγαν όλοι. Γιατί η δική τους Καίτη ήταν παλικάρι. Είκοσι πέντε χρόνια πάλευε και νικούσε το θάνατο.

«Το αηδόνι σταμάτησε να κελαηδάει», είπε ο Β. Μαυρομάτης, πρώην σύζυγος της Καίτης Χωματά, ο πατέρας των παιδιών της όπως έγραψε στο στεφάνι που έστειλε. « Θέλω να κρατήσω την Καίτη στην ψυχή και στο μυαλό μου και το “Μια αγάπη για το καλοκαίρι”, που ήθελε να είναι συνδεδεμένο με τη σχέση μας. Ήταν το πρώτο τραγούδι που είπε μετά που κάναμε σχέση και μου το είχε φέρει στα σκαλιά του Συντάγματος», είπε φανερά συγκινημένος.

Η Καίτη Χωματά συνέδεσε το όνομα της με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του «Νέου Κύματος», που στη φωνή της βρήκε μία από τις ιδανικότερες ερμηνεύτριές του.

«Θα διώξω τα σύννεφα», «Μια αγάπη για το καλοκαίρι», «Κι αν σ' αγαπώ δεν σ' ορίζω», «Το Χριστινάκι» ήταν μερικές από αυτές.

Η Καίτη Χωματά γεννήθηκε στην Πλάκα, σπούδασε κλασικό μπαλέτο και σε πολύ μικρή ηλικία υπήρξε ένα από τα ταλέντα που ανακάλυψε ο Γιάννης Οικονομίδης.

Όπως λένε όσοι τη γνώρισαν η Καίτη Χωματά δεν φλέρταρε όλα αυτά τα χρόνια με τον θάνατο αλλά τον αγνοούσε, τον «έγραφε στα παλιά της τα παπούτσια» και ζούσε.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved