Βασιλική Ανδρίτσου: Ζει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, τα πρώτα με την κόρη της! Η τρυφερή φωτό τους
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: Ζει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, τα πρώτα με την κόρη της! Η τρυφερή φωτό τους

Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα στη Βασιλική Ανδρίτσου και τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη καθώς είναι τα πρώτα με την κόρη τους Ανθένια. 

Το ζευγάρι που είδε τη ζωή του να αλλάζει τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή, δεν θα ξεχάσει ποτέ το 2019 που τόσο απλόχερα τού χάρισε την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό της κορούλας του.

Γι' αυτό και οι δύο νέοι γονείς κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βιώσουν τα φετινά Χριστούγεννα με μπόλικη... χρυσόσκονη και πολλή ευτυχία. Σήμερα, η Βασιλική Ανδρίτσου ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της τη μικρή Ανθένια και είναι και οι δύο πάνω σε καρουζέλ.

Όπως ενημέρωσε μέσω της ανάρτησής της η αγαπημένη ηθοποιός, βρίσκονταν στο παραμυθένιο The Christmas Factory και η Επέλαση των ξωτικών στο οποίο μπήκαν αμέσως στο κλίμα των ημερών και το πνεύμα των Χριστουγέννων που σίγουρα θα είναι μαγικά για την οικογένεια Συμεωνίδη.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία αλλά και ευτυχισμένα στιγμιότυπα της ηθοποιού και του συζύγου της με την κορούλα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved